Oznake

Tanki online

Alternativna imena: Tanki online

Tanki Online - najpopularniji browser-dimenzionalni borac. Tanki Online igra kombinira elemente klasične "Tanchiki" era Dendyja, zabave i dinamičnost modernog 3D-akcijski film. Online igre tenkovi Online zahtijevaju nikakve posebne zahtjeve na računalo i pokrenuti na bilo kojem računalu s pristupom internetu.

Minimalni zahtjevi sustava:

 • Procesor: Intel Pentium II 450 MHz / AMD Athlon 600 MHz
 • Memorija: 128 MB
 • Grafička memorija: 128 MB

Preporučio:

 • Procesor 2 GHz
 • Memorija: 1 GB
 • Grafička memorija: 128 MB


Tanki Online 2. 0 igre koje možete probati igrati i prije registracije i samog upisa u igri Tanki Online brzo i zbunjujuće .

Registracija Tanki Online je kako slijedi:

 • Trebate unijeti ime, pod kojim igrate
 • Izaberite stanica Replay lozinku i zaporku
 • Pritisnite gumb za nastavak, a time potvrđujete da ste pročitali pravila i uvjete igre, i slažem se s njima

Igra Tanki Online registracija potpuno besplatno! Prvo igrate u spremnicima kao rookie, ali onda je vaš rang će se povećati zbog određenih postignuća: uništiti neprijateljske tenkove, neprijateljske snimanje zastave, liječenja i druge saveznike Tanki Online igra, koja se temelji na sustavu vojnih redova. Vojni činovi dobivaju za bodove, viši čin, jači tenk. Igraj Tanki online diže kroz redove, možete poboljšati tijelo spremnika, kupi Dodatni alati za njihovo ratni stroj. Dakle, početi igrati igru ​​ Tanki Online jednostavno zaposliti, što može dovesti do čina maršala.

 

Igrati igru ​​online Tenkovi Online Moraš živjeti igrača, što je više uzbudljivo. Imate priliku da se natječu, kao i suradnju s drugim igračima i borba se testira na principu "svatko za sebe" u modu Deathmatch, ili se možete pridružiti tim u Team Deathmatch, i boriti se za zastavu u Capture Zastava.

 

Dok svira Tanki možete prikupiti "bonuse" koje padaju s neba:

 • Kristali
 • Ubrzanje
 • Kit
 • Dual energije
 • Dvostruku zaštitu

Kristali - ova igra valuta koja može osvojiti u borbi, kupnju ili primiti kao dar za pretplate na igru ​​svoje prijatelje. Ubrzanje omogućuje brzo kretanje kroz stranice i kako bi se izbjeglo štrajkove. Pribor za prvu pomoć će pomoći izliječiti tenk. Dual energije učinit će vaš pištolj moćniji, a dvostruka zaštita učinit će vaš tenk jači.

Za kristala možete kupiti u garaži različitim poboljšanjima u spremnik (visoka Calligonum, tijelo, ruke, boje spremnika, itd.

Igra je dostupna takva oružja

Smokey - izdati svim novacima igara smatra najboljim na dvoboj s borbama.

Bacač plamena - napadati izbliza, savršeno oružje za masovno uništenje izbliza, na dalekometni to je jednostavno beskorisno

Twins - dobra za srednje klase oružja do60 metara. Ima stopu od požara i mogućnost snimanja dolje neprijatelja iz vida.

Rail - najpopularniji oružje na dalekometni, koji ima veliku štetu i sposobnost prodiranja udarac može srušiti vida kreće tenk.

Isis - To je opasna gužva oružje na 15 metara, koji se koristi život kad napadaju protivnika za njegov oporavak.

Thunder - oružje za borbu u neposrednoj blizini srednje rasponu. Je visoka stopa požara, pristojan štete, a također može napasti više protivnika. Poraz.

Freeze - oružje pogodne za kratkog dometa do 20 metara. To je napredni plamen bacač ima učinak smrzavanja.

Ricochet - oružje za borbu na bilo kojoj udaljenosti do 80 metara. Ima visoku stopu i učinak "odskočiti".

 

Spremnici online igre zanimljiva razne lokacije iz otvorenog sela u složenim područjima s različitim lifta, ograde i sl. U igri postoji stol pod nazivom "Popis bitaka" u kojem možete vidjeti ime bitke, broj sudionika, vrsta mjestu. I također u okviru s desne strane možete vidjeti dodatne informacije o borbi. Važno je igrati online Tanki online Uvesti promatranje određene taktike, pokazati lukavosti i snalažljivosti izmišljati razne zamke za protivnika. Igraj Tanki Online je vrlo zanimljivo i uzbudljivo, kao igra omogućuje tijekom bitke za razgovor s drugim članovima bitke i upoznati nove prijatelje.

 

Ako Tanki Online igraju konstantno, možemo brže dobiti visoki čin i postati lider među ostalim igračima. Tako se u borbi!

Online tenkovi - to je igra koja nikad ne dosadi i borit će se dan i noć!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more