Oznake

Tenkovi Prizemlje rata

Alternativna imena: Tenkovi Prizemlje rata

Game Tenkovi Prizemlje War - besplatna multiplayer browser based strategija ratne teme, događaja koji se zbivaju u realnom trodimenzionalnom svijetu igre. Projekt Developer - kineska tvrtka Changyou, djela izdavač - Mail. ru Group. Proizvod se temelji na modernoj jedinstva motora, to zvuči prilično obećavajuće. Ti su prevezeni na ratištima, i upravljanje raznih modela tenkova, će sudjelovati u aktivnih neprijateljstava. To je ispunjeno s dinamičnim natjecanja između igrača morat će kušati oba novajlija korisnike, a oni koji su isprobali virtualni prostor izvan nje. Osvojiti prvenstvo u ludilu, možete koristiti moćne ratne strojeve i arsenal oružja svih vrsta. Lijepo je da je sva oprema uistinu ponovno detalja i potrebu poboljšanja tenkova koji će vam biti na raspolaganju, što gameplay još uzbudljivije. Kad vam se pojaviti na bojnom polju, neće samo bezumno pucati topa i razmišljati kroz svaki korak, izvodi lukav manevrima i odabrati najučinkovitije taktiku. Socijalne interakcije daje Igralište rat: tenkovi online posebnu draž. Uostalom, raditi s drugim ljudima da postignu svoje ciljeve - je umjetnost i možete naučiti ovo ovdje i sada, na virtualnim prostorima Tenkovi mail ru. Pridružite - i sve svoje slobodno vrijeme će biti ispunjeno uzbuđenja!

Potreba za preuzimanje golemog game klijent je odsutan. Vrata će se otvoriti fantastičnog svijeta Prizemlje rata: Spremnici registraciju. Projekt je učitan u Friendster, Facebook, u Facebook i Twitter . Ako nemate račun na nekom od tih društvenih mreža, to je lako popraviti. Proces registracije uključuje uvođenje kritičnih informacija kao što su korisničko ime, e-mail adresom i lozinkom. Učinite to samo jednom, da se onda opet i opet uživati ​​u omiljenoj zabavi.

Prizemlje War: Tenkovi može igrati bilo tko. Glavna stvar da računalo mora zadovoljiti takve minimalne zahtjeve sustava: Operativni sustav Windows XP SP2 / Server 2003 SP1 / Vista / 7/8 ili Isto linux , mac ; procesor Pentium 4 podupire Jug 2, 200 MB slobodnog prostora na tvrdom disku i 512 MB RAM-a. Nakon što je diplomirao na PTA kreatora obećanje da će objaviti više detaljan popis zahtjeva sustava. No, strah da će biti prevelika, ne isplati.

Zapravo, igra Prizemlje War: Tenkovi je dugo poznat suparnik World of Tanks. Između ove igre imaju puno toga zajedničkog. Pa ipak, projekt ne može biti pozvan bezumni plagijat, jer dijeli mnoge značajke koje se zanimaju na javni Internet hirovita. Prepun žestoke tenk bitke akcije ne dopušta korisnicima da propustiti ni minutu! Radujemo se planinarenje adrenalina PVP bitke, kao i mnoge uzbudljive PvE-misija (dodati nakon PTA). U masovnim bitkama može istodobno sudjelovati oko 30 igrača. Važno je napomenuti da su programeri obećavaju da će uskoro pružiti mogućnost za stvaranje čitavih klanova.

Igralište rat: tenkovi ćete, vozeći svjetla, teška, srednje tenkove, kao i Socijalistička partija i ACS. Tijekom vremena, vaša narudžba će biti cijela flota borbenih vozila. Da biste ih koristiti učinkovito trebate znati ne samo od A do Z građevinarstvo (oružje, toranj, kućište, podvozje, motor, radio, itd.), ali isto tako biti u mogućnosti da pumpa osnovne parametre koji uključuju snagu, oklop korpusa, kapacitet, snagu motora Maksimalna brzina, projektil šteta, točnost, radno područje i radio, itd. itd. Bolje neumorno Sovjetski oklop i pobjede u beskrajne krvave bitke, možete se osjećati kao pravi heroj Velikog Domovinskog rata!

Tenkovi Prizemlje rata - to je prilika da doživite grandiozne povijesne događaje, doživjeti osjećaje koji su bili toliko poznato naših predaka. Pa, gdje si, hrabrih srca? Ne propustite priliku uljepšati Slobodno vrijeme okupacije tako zanimljivo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more