Oznake

Tanoth

Alternativna imena: Tanoth

Tanoth Online - besplatan preglednik multiplayer online igre fantazija. Čini se da je zbog ukupnog drag ovaj stil ogromne mase ljudi online igre Tanoth će biti još jedan skup stereotipa i smisliti nešto izvornom više nije moguće. No, programeri pokušavaju nas metodički odvratiti od toga.

Pridružite nam se u igri Tanoth potrajati nekoliko minuta. Morate unijeti računa ime i prezime, e-mail adresu i da ste spremni za igru! Registracija Tanoth i njegova jednostavnost - je još jedan plus u riznici ugodnih dojmova o projektu.

Da, možda one od vas koji provodi dovoljno vremena za fantasy browser-based igara može se primijetiti u dizajnu igre i neke sličnosti sa svojim "kolegama" na žanr, ali sve to - vrlo površno. Žar koji drži Tanoth online igre - njegov način igranja. I kao što je on ima svoje posebnosti.

A one igre počinju povlačiti svima koji su dosadno linearnosti lijepe grafike.

Sučelje koje nam predstavlja Tanoth online igre, prilično strog i jednostavan. Ništa suvišna u Tanoth, igrati ga jednostavno i prirodno vida - očito je to bio glavni credo svojih dizajnera. No, potraga za priče i razne zadatke, igra programeri nisu stinted. Evo baš puno misija, svaka zanimljiviji natrag. Pa, gdje je bez trunke pretencioznosti inherentna u svim fantasy igrama i dobar dio zdravog humora?

Igra će privući različite kategorije igrača. Ljubav pokorpet na složene zadatke, gomilaju iskustva i bogatstva? Onda ste ovdje! Ako vam je draže put moći i svoj moto - "pobjednik uzima sve", koja je samo za vas osmišljen sustav borbe, u kojoj možete dobiti ako pobijedi jaku oružje, oružje i druge skupe ugodne užitke života viteza. No, to je samo ako pobijedi. Gubitnik također gubi gotovo sve što on ima.

Kako bi se igrati igru ​​online Tanoth dobivanje najviše iz procesa, možete dobiti najbolje saonice životinje: konji, zmajevi ili čak đavolski konj. Ovi pomoćnici će vam pomoći putovati daleko, smanjujući vrijeme planinariti. Velika prednost - s najboljim gori, vrijeme putovanja se smanjuje gotovo na pola. Vrijeme je da se zaliha rubinima!

Usput, pitam se što su ti isti rubini su Tanoti igra valuta može se kupiti za pravi novac. Ova opcija je za one igrače koji nisu spremni potrošiti puno vremena u igri, ali žele da se proces putovanje kroz prostranstva Tanoti maksimalan užitak.

Općenito, igra radi dobro, sve u njemu mora naglaskom gameplay dovoljno vremena i pripremu procesa puno zabave. To čini igrajući igru ​​online Tanoth sate na kraju.

Dragons, lijepe dame, prijeteći napušteni dvorci, intriga i hladnokrvne neprijatelji - sve to nađe svaki avanturista u nevjerojatnih fantazija svjetskih igara Tanoth!

A ti si još uvijek u potrazi za, gdje su pobjegli iz dosade i monotonije u svom životu? Prijavite se i početi igrati Tanoth - dokazati da ste vrijedni da postane najpoznatiji vitez kraljevstva!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more