Oznake

Tastyland

Alternativna imena:

Tastyland je fusion puzzle igra za mobilne platforme. Grafika je šarena, tijekom igre imate dojam kao da gledate crtić. Glazba stvara atmosferu zabave u igri, a svi likovi koji se mogu igrati imaju dobar glas.

Godine 2048. grad vila zahvatila je moćna čarolija, a kao posljedica tog incidenta grad i svi njegovi stanovnici bili su zamrznuti u ledu. Morate ukloniti kletvu vraćajući vile u život i pomoći vilinskim stvorenjima da pronađu novi dom.

Srećom, na raspolaganju vam je moćna moć fuzijske magije!

Ovo se neće dogoditi odmah. Bit će potrebno korak po korak ponovno stvoriti izgubljeni svijet i njegove stanovnike.

  • Istražite zemlje oko sebe i otklonite prokletstvo gdje god idete
  • Nabavite resurse za izradu alata potrebnih za razbijanje zlih čarolija
  • Obnavljanje izgubljenih struktura
  • Spojite dijelove da vratite vile u život
  • Ponovo izgradite grad i učinite ga boljim i ljepšim nego što je bio prije nego što je bačena čarolija

Slijedeći sve te radnje, vratit ćete u život svijet uljuljkan neprijateljskom magijom i učiniti ga onakvim kakvim želite.

Zadatak nije lak i trebat će vam dosta vremena da ga dovršite. Sami, ovaj zadatak je nemoguć, ali kako napredujete, imat ćete sve više i više pomoćnika kada ih odčarate.

Pronađite svoj jedinstveni gradski dizajn. Pokušajte učiniti da stanovnici njihove nove kuće žive bolje nego prije.

Spojite vile kako biste dobili snažnija stvorenja koja će imati jače sposobnosti i talente, što znači da vam mogu pomoći da brže obnovite zamrznuti svijet.

U igrici možete kombinirati više od 200 stvorenja. Više od 600 predmeta za spajanje omogućit će vam stvaranje bilo kakvih predmeta i ukrasa za vaš grad.

Ogroman broj zadataka neće vam dopustiti da vam bude dosadno dok igrate Tastyland. Više od 300 razina čeka na vas. Svaki sljedeći zadatak bit će malo teži za dovršiti od prethodnog, ali to će vam omogućiti ponovno stvaranje složenijih objekata.

Pokušajte se prijaviti u igru svaki dan i za to ćete biti nagrađeni dnevnim i tjednim nagradama za prijavu.

Trgovina unutar igre ažurira svoj inventar nekoliko puta dnevno. U njemu ćete imati priliku kupiti predmete za zadatke i ukrase za grad i za valutu u igri i za pravi novac. Često se prodaju stvari s velikodušnim popustima. To se obično događa tijekom sezonskih praznika. Ali u takvim danima neće vas zadovoljiti samo popusti u trgovini. Možete osvojiti nagrade sudjelovanjem u svečanim događajima. Pokušajte posvetiti više vremena igri jer drugim danima neće biti moguće primiti takve nagrade.

Ne zaboravite provjeriti ažuriranja igre. Programeri nadopunjuju čarobni svijet s velikim brojem stanovnika i novim teritorijima.

Možete besplatno preuzeti

Tastyland na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada i probudite svijet vila iz vječnog sna, poboljšavajući ga za udobnost svih stanovnika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more