Oznake

Tauri svijet

Alternativna imena: Tauri svijet

Aeria igre, je objavio svoj novi preglednik pod nazivom Tauri svijet igre. Ovaj sci-fi realnom vremenu strateška igra s preglednikom koji ima jedinstvene vizualne efekte na temelju crteža Leonarda da Vincija.

TAURI igra pripovijeda priču o novom objektu koji je stvorio čovječanstvo. Vi ćete igrati u Tauri svijetu i sudjelovati u izgradnji, proširenje i povećanje veličine i snage kolonijama na otoku. Igrači mogu razviti svoju infrastrukturu na otoku, oni mogu proširiti i premjestiti na nova mjesta koristeći napredne tehnologije kao što su kolonizacije brodova. Ako su igrači u mogućnosti upravljati svojim resursima i teritorije mudro, oni mogu ići u rat i osvajanje novih zemljišta Tauri World Online.

Prije igranja Tauri svijet, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. Tauri svijet registracija ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, stvoriti prijavu;

2. Unesite sigurne lozinke,

5. Odaberite "Enter".

Tauri svijet igra ima nekoliko mogućnosti.

Prvo, igra ima opsežan sustav Tauri zgrade i vozila. Možete početi stvarati različite zgrade, proširiti i koristiti više od 20 različitih brodova koji omogućuju igračima da izvidi, kolonizirati ili započeti rat.

Drugo, igra je TAURI poslovna strategija. Pažljivo planirana strategija trgovanja može ubrzati brzinu domaćeg gospodarskog razvoja i podržavaju saveznike trgovanje igračima i aukcije.

Treće, Tauri svijet online je opsežan sustav borbe. Vi pripadaju različitim tehnologijama lako mogao utjecati na tijek rata, koji utječu na sve heroje, jedinice, napad i obrana parametara.

Game TAURI, koja se odvija u realnom vremenu, je online igra s naprednim sustavom ovisnosti i višeslojnom strukturom. U Tauri svjetskog Online možete pronaći oko 20 vrsta objekata, različite obrambene sustave, letenje zrakoplova i tlo jedinica - su razvijene ukupno 25 vrsta zgrada.

Jedinstveni kolonizacija Tauri svijet online nastao namjerno, daje igračima priliku da se riješe planeta, uključujući i osam otoka u posjedu svakog od planeta. Možete filtrirati planet i sektor Tauri World online, gdje želite živjeti.

U početku, glavni cilj igre Tauri svjetskog online je da se razvije jedan od odabranih planeta. Nakon nekog vremena, kada se na višu razinu, kolonizacija drugih planeta bi bilo nemoguće.

Platforma Tauri svijet igra je jedna od mnogih destinacija na kojoj težimo. Uz pomoć platforme ćete biti u mogućnosti da se presele neprimjetno između otoka. Tugs igra TAURI koristiti za brzi transport do drugih plovila. Platforma također možete izgraditi svemirski brod kolonizirati novi planet, i teleportirati brodove s velikom brzinom (vrijeme nekoliko sekundi).

Indikator sigurnosti polje Tauri svijet online se koristi za postavljanje obrambene snage na terenu. Ne zaboravite da je zaštitna polje će vas zaštititi više od jednom.

Vi će upravljati otok u Tauri Svjetske igre. Također možete gledati i špijunirati neprijatelja i podijeliti sa savezničkim flote otocima. Tauri karta svijeta na internetu, vidjet ćete stupanj razvoja otoka, provjerite aktivnosti određenog igrača ili oštećenih područja oko otoka u ratnom stanju. Možete koristiti zvjezdača na lijevoj strani zaslona za pomicanje karti Tauri svijet online.

Heroes i bonuse pojednostaviti Tauri World igru. Zahvaljujući bonuse i neki heroji, možete brzo, efikasno i jeftino proizvesti tehnologije jedinica.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more