Oznake

Tajna Grad

Alternativna imena: Tajna Grad

Ghost Town Online - domaći Browser MMORPG, koji je razvio fantastičan događaj. Projekt gaijin Zabava - je multiplayer role-playing game, stvorio nakon serije popularnih knjiga Vadim Panov. Svečano otvaranje korisnicima svijetu je ispunjen uzbudljivim avanturama, uzbudljiv PvP i PvE bitkama Potresan putovanje, originalnih zadataka i drugih ugodnih iznenađenja. Akcijska igra razvila se u Moskvi. Ona je ovdje da postoji tajni grad u kojem sukobljavaju Velike Kuće. U ovom gradu je i onih koji su nekada vladali svijetom. Stoga ne iznenađuje da žudnja za moći i vodi ih na novo mjesto. Stanovnici nevjerojatan zemlje imaju tendenciju za poraz svoje protivnike i dokazati društva koji zaslužuju da budu vladari. Ipak, nije svatko je predodređen, međutim krvavi sukobi ne krajnji rub. Je počeo igrati tajni grad, morat ćete se boriti za svoj opstanak i stalno brinuti o njihovom razvoju. Uostalom, samo jaki likovi uživati ​​stvarne ovlasti. Go for it! Sve je u tvojim rukama!

Morate preuzeti tajni grad dobiti priliku u bilo koje vrijeme da uronite u omiljenu zabavu. To će biti moguće nakon što stvorite svoj račun. Tajna registracija Grad - je, u stvari, stvaranje jedinstvenog karaktera. Nakon što odaberete identitet na nekim kućama, željenom katu, specijalizacije. Osim ovog obrasca treba biti ispunjen takvim područjima: e-mail adresa, ime, lozinku, ponovite lozinku. S pritiskom na tipku "Play" je potvrdio usklađenost s pravilima igre. Sada, možete sudjelovati u borbi za prevlast u tajanstvenom svemiru, pod uvjetom da postoji internet vezu i standardni preglednik. Računalo uklapa prosječnu konfiguraciju, jer su zahtjevi sustava potpuno visoka.

Prije donošenja izbor, potrebno je upoznati se sa stanovnicima virtualnog prostora. Ovaj Nav, Chud, ljudska bića i Osobe. Možete igrati Mystery Grad kao dio bilo kojeg tipa automat.

- Nava ("kritoviki") su u mogućnosti postići dvostruko veću snagu. Njihov vladar Princ trenirao podređenima da bi. U tom pogledu, nave dovoljno skrupulozan. Usput, njihov život je vrlo cijenjen. Ubiti nawa nitko ne može dobiti daleko sa.

- Chudý ("tenkova") - ovo je pravi vitezovi. To je vidljivo na odjeću, ponašanje, karakter. Njihov vođa je izabran od višeg života mađioničari Reda. On se osvrnuo na Grand Master.

- Ljudska bića ("uvorotchiki") - uvorotlivye bića, što je vrlo teško doći do nasilja. Oni matrijarhata kraljuje. Muškarci su više uklanjaju iz političkih pitanja.

- Chela ("generalists") može ući u bilo rasnog klana. To Green House vazali kupnju energetski Pa Rains. Prilike ta ljudska čarobnjaka mogu zavidjeti.

Imajte na umu da tko god da su, moraju razviti iste osobine, koje su obdarena svim Velike Kuće. Igrajte igru ​​tajni grad ima, crpne zdravlje, snaga, ljutnja, spretnost, jakost, stručnost. Tu je i besplatni časti bodova i bodova. Sumirajući rezultate svih karakteristika koje vidite, ono mjesto u primjeni ocjena. Viši figure - što ste bliže vrhu!

Dakle, možete kupiti sve što vam treba, tu je i trgovina. Tajna City igra nudi širok izbor različitih stvari. Na primjer, potrošni materijal, stvari za opremu, oružje, nakit i darove. Posebna kategorija hrane je potrebno za održavanje vitalnosti i izgubili zdravlje.

Kako su se borbe u igri daje solidnu mjestu, sustav nudi nekoliko vrsta PvP bitke. Ovaj dvoboj, grupa, kaotični bitke i Fight Club. Pridružite borbu ne samo da može s drugim igračima. Morat ćete loviti čudovišta koja su ništa manje opasni protivnici. No, priča o igri, uključuje ne samo krvavi obračun. Zadaci raznim temama vam neće biti dosadno za minutu!

Važno je napomenuti da je za lakoću pokreta u igri je detaljna karta. Imajte na umu da bi se ubrzalo kretanje s jednog mjesta na drugo, Tajna Grad Online igra preporuča korištenje darove iz iste trgovine. Nositelji premium računima imaju istu priliku, plus neke druge pogodnosti.

Požurite da uronite u svijet nevjerojatne događaje! Budite sigurni da vam pobijediti igra od prve minute! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more