Oznake

Bura se diže

Alternativna imena:

Tempest Rising je strateška igra u stvarnom vremenu koju možete igrati na računalu. Grafika je dobra, slika je vrlo realna. U igri ćete vidjeti mnogo izrezanih scena. Glasove su radili profesionalni glumci, glazba je ugodna za slušanje.

Nadahnut RTS strategijama 90-ih i 2000-ih. Ali u isto vrijeme pokušali su poboljšati žanr. Koliko im je to uspjelo zaključit ćete sami kada zaigrate Tempest Rising.

Početni zadaci u igrama ovog žanra:

  • Istražite lokaciju nalazišta i organizirajte vađenje resursa
  • Uspostavite i osigurajte bazni logor
  • Razviti tehnologije koje će poboljšati opremu i oružje
  • Stvorite snažnu vojsku s dovoljno brojeva da zadržite neprijatelja na odstojanju

Događaji u igrici razvijaju se danas, ali u svijetu u kojem je povijest krenula alternativnim putem. Postoje tri frakcije, svaka sa svojim karakteristikama, snagama i slabostima i moralom. Bilo koji od njih je dostupan. Pročitajte značajke i odlučite koja frakcija najbolje odgovara vašem odabranom stilu igre. Svaka frakcija koja se može igrati ima jedinstvene borbene jedinice. Moguće je pobijediti odabirom bilo koje strane, igra ima dobar balans.

U surovom svijetu igre odvija se globalni vojni sukob u kojem se mirovni korpus Globalnih obrambenih snaga i trupe Storm Dynasty bore za primat. Nakon malo treninga, morat ćete odabrati jednu od ovih sila tijekom prolaska kampanje i pomoći joj da pobijedi. Dovršite obje kampanje od kojih svaka sadrži 15 misija kako biste otkrili dvije različite priče. Za svaku od misija moći ćete prilagoditi svoju vojsku u skladu sa zadacima.

Vremenske anomalije zvane oluje redovito se događaju na planetu, ali to nisu obične oluje. Pokušajte pronaći jedinstvene artefakte zvane Storm Creepers. Ovi predmeti će vam omogućiti da postanete jači od svoje vojske, a proučavajući ih shvatit ćete prirodu nastanka oluja na planetu. Nakon što se objave informacije o razlozima nastanka ovih vremenskih anomalija, igranje neće postati lakše jer će na scenu stupiti druga sila na koju treba računati.

Prisutan je način rada za više igrača. Kampanje, iako vrlo zanimljive, pripremaju se za igru protiv pravih protivnika.

Moći ćete se natjecati i jedan na jedan i u načinu kada postoji nekoliko protivnika. Borbe s drugim igračima u slučaju pobjede povećavaju ocjenu. Što višu razinu dobijete, možete očekivati izdašnije nagrade. Moguće je igrati online i sa svojim prijateljima i odabirom nasumičnog igrača ili čak nekoliko njih za protivnike. Postavljanje vojske prije bitke ne utječe samo na prolazak misija kampanje, već će vam pomoći da pobijedite u online bitkama.

Pokušajte svoje protivnike uvijek shvatiti ozbiljno i nikada ih ne smatrajte slabima dok ne pobijedite.

Nažalost, nećete moći besplatno preuzeti

Tempest Rising na PC. Za kupnju igre idite na portal Steam ili provjerite službenu web stranicu programera.

Instalirajte igru i igrajte odmah kako biste otkrili misterij tajanstvenih oluja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more