Oznake

Terra Nil

Alternativna imena:

Terra Nil je ekonomska strategija s vrlo neobičnim ciljevima igre. Grafika je nevjerojatno detaljna, šarena, u realističnom stilu. Pozadinska glazba je ugodna i ne umara u procesu. Programeri su puno pažnje posvetili glasovnoj glumi svijeta igara.

Tradicionalno, prije igranja Terra Nil morate proći malu obuku, bez koje može biti teško razumjeti igru.

U igri ćete se baviti neobično zanimljivim stvarima:

  • Naučite nove tehnologije
  • Putujte i posjetite planete s radikalno različitim ekologijama
  • Razvijte kolonije na planetima
  • Izvucite resurse potrebne za rad strojeva i konstrukcije

Sve ove radnje služe istoj svrsi. Morat ćete pomladiti okoliš u posjećenim svjetovima. Dopustite prirodi da radi s vama.

Svaka karta se generira nasumično. Čak i uz ponavljanje prolaska zadataka u istom području, sve će biti potpuno drugačije i stoga je zanimljivo igrati svaki put kao da igrate ovu razinu prvi put.

Igra je vrlo miroljubiva, čemu pridonosi ljepota svijeta oko, gdje je svaki element nacrtan rukom. Sve se to kreće, proizvodi zvukove i međusobno djeluje. Možete satima uživati u ljepoti vanzemaljskih krajolika i to vam ne smeta.

Igranje nije uvijek lako, svako područje ima svoje karakteristične značajke svojstvene samo njemu. Stoga svaki put morate tražiti i graditi novu strategiju za postizanje ciljeva misije.

Tlo je potrebno polako čistiti od korova i drugih vrsta onečišćenja. Tek nakon što je tlo pripremljeno, krenite sa sadnjom zelenila. Ako tlo nije pravilno pripremljeno, mladi izdanci mogu umrijeti i tada će biti mnogo teže krenuti ispočetka.

Za rad tehnologije bit će potrebna energija za dobivanje koja je neophodna bez štete po ekosustav. Vjetrenjače i solarni paneli dobro su prikladni za ove svrhe.

Vegetaciji je potrebna voda za rast. Napravite sustav kanala za navodnjavanje i po potrebi prethodno očistite rezervoar iz kojeg će se isporučivati voda.

Prije nego što napustite mjesto i preuzmete sljedeći zadatak, morate ukloniti tragove svoje prisutnosti. Reciklirajte sve zgrade i građevine, ostavljajući iza sebe samo rascvjetanu prirodu.

Svaka će misija biti teža od prethodne, ali ako ne žurite, proučavate nove uvjete i razmišljate o svakom koraku, sigurno ćete uspjeti.

Izuzetno je zabavno i ugodno vidjeti kako, zahvaljujući vašim akcijama, u beživotnim pustarama bujaju livade i obnavlja se uništeni ekosustav. Umjesto dosadnih dosadnih pejzaža pojavljuje se bujnost prirodnih boja i život se vraća na ovo područje.

Terra Nil besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Ali igru možete kupiti na Steam stranici ili na službenoj web stranici programera.

Svakako instalirajte ovu igru ako niste ravnodušni prema okolišu i volite promatrati divlje životinje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more