Oznake

Terra militaris

Alternativna imena: Terra militaris

Terra militaris online - fantastičan multiplayer igra MMORTS povijesnim temama. Puž - Igra programeri - učinili su da svoj projekt sve najbolje preglednik poput intrinzična razvlekalovki. Svi su osobine koje privlače ljude jer je svijet remek-djela, organski ovdje isprepleteni. Igra svijet nije samo razvija dinamično, doslovno mahove nezaboravne događaje. Vi samo morate odabrati svoj vlastiti put razvoja i osvojiti jedan za sva četiri razdoblja. Nakon što je počeo igrati igru ​​Terra militaris online, od vas će izgraditi svoj grad, vodio vojnike sudjelovali u pridobivanje resursa, tražiti diplomatski pristup okolnih gospodara, organizirati popuste, istraživačke tehnologije, za obavljanje najuzbudljivijih zadatke. Nemojte se bojati za izazov dosadan mobs i očajna s drugim igračima. Dokažite da ste težak protivnik, koji se ne zaustavlja na ništa!

Da biste sudjelovali u uzbudljivim incidenata potrebno Terra militaris registraciju. To će trajati samo minutu. Osim toga, tada ne morate čekati za igre downloads. Pridružite nam se u igri Terra militaris - ispunjava nekoliko područja u kojima za ulazak sljedeće podatke: korisničko ime, e-mail adresu i lozinku. Označite, da li i dalje da se za nju, a vi se možete vratiti u bilo koje vrijeme za nastavak igranja. Budite sigurni da usporediti konfiguraciju računala sa sljedećim popisom zahtjeva sustava:

- Operativni sustav Windows 2000/XP;

- Pentium 3 700MHz;

- Video GeForce 32MB;

- RAM 256 MB;

- Hard disk 100 MB.

Nepotrebne probleme nitko nije doveo zabavu, pa ne zaboravite podesiti željene postavke. Sve to plus internet vezu od najmanje 56k modem (bolje DSL / Cable), a vi ćete otkriti neobično je lijep svijet s vrtoglavih avanturu.

Na početku, te će se sastati s učiteljem. On će vam reći kako igrati Terra militaris uspjeti. Ono što je civilizacija odabrati svoj privatni aferu, ali unatoč tome, u kojoj se, nitko nema pravo izbora legitiman priliku osvojiti svjetsku dominaciju. Kad grad će se razviti do određene razine, što se može dobro krše na tuđem posjedu, kako bi se povećala ne samo njihov teritorij, ali i učvrstiti vlast.

Online igre Terra militaris nudi da postane stanovnik jedne od zemalja kao što su Egipat, Kina, Perzije, Rima. Točno gdje želite biti, a vi ćete biti dodijeljeno zemljište. Ne brinite, to moraju početi s nekim primitivnim plemenskim naselja u budućnosti ćete biti u mogućnosti izgraditi niz zgrada te osigurati da se neopisiv prvi grad s vremenom pretvorio u veliki utjecajnog carstva.

Što se tiče izgradnje, onda to događa na dvije razine karata. Isprva morate upravljati svojim uspravne predmete, strukturu, gdje ćete staviti sredstva za vojnike i radnike objekata za obuku u vojsku. Osim toga, tu će biti i konoba, potrebne za zapošljavanje heroji i tržište za trgovinu sa susjednim igrača. Druga kartica se daje za proizvodnju mina, kamenolomima, farmama i drugim korisnim sadržajima. Da li to proizvesti vađenje resursa i oh, kako žele napredovati!

Za svaki igrač dođe vrijeme da ode na karti svijeta i širiti svoja krila. Što se čeka, sami ili u timu krvavih bitaka, a trčanje-ins s NPC obračun sa stvarnih igrača. Nemojte se bojati ući u bitku arenu ili izazov izvanzemaljskom civilizacijom, stvoriti saveze ili privremene udruge vojske kako povećati šanse za uspjeh. Pazite pouzdanih unaprijed heroja, vodio je odred hrabrih ratnika, na pristojan opreme, odgovarajući vojne obuke svakog sudionika. Ne zaboravite da je cilj zapovjednika ne samo upravljati tuđe radnje, ali i najviše vremena na vrijeme uzeti mač i žuriti u središtu zbivanja.

Igra Terra militaris nagrađuje sve napore koje je iznio obračun iskustva. Tvoja slava raste cijelo vrijeme, i tako se krećete iz jedne ere u drugu. Uključite se u izravne odgovornosti i uzeti zadatke prijestolje soba - sve doprinose izravnavanje.

Terra militaris online stvorena je kako bi vam užitak! Ne trošite svoje vrijeme uzalud i vidjeti iz prve ruke! Neka sreća nikad ne odvrati od tebe!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more