Oznake

Teritorija: uzgoj i borba

Alternativna imena:

Teritorijsko uzgoj i borba simulator poljoprivrede i vojna strategija u isto vrijeme. Ovdje je pojednostavljena grafika koja oponaša igre izdane devedesetih. Igra je ozvučena kvalitativno, glazba nije dosadna.

Igra je trenutno u ranom pristupu, ali već sada projekt zaslužuje pozornost.

Ovdje ćete voditi malo selo koje ima sve šanse prerasti u ogromno kraljevstvo.

Da biste bili uspješni trebate:

  • Istražite okolicu u potrazi za korisnim stvarima
  • Pobrinite se da polja budu pravodobno posijana i ne zaboravite na žetvu
  • Graditi nove stambene objekte kako bi stanovništvo imalo gdje živjeti
  • Istraživačke tehnologije
  • Proizvoditi hranu, oružje i odjeću
  • Obranite svoje posjede od nasrtaja sila zla i čudovišta koja žive u tom području

Ako uspijete, malo selo sa samo jednom zgradom uskoro će postati prava metropola u kojoj će živjeti tisuće ljudi.

Kako biste sve razumjeli, prije igranja Territory Farming and Fighting, neće vam škoditi da prođete malu obuku. Bez toga možete uništiti naselje u razvoju greškom trošeći resurse na krivo mjesto.

Ne morate svakom seljanu dodijeliti zadatak, samo navedite zadatak i oni će učiniti sve da ga dovrše. Ovo će pojednostaviti upravljanje kada ima previše stanara da bi se svakom pojedinačno posvetilo pažnju.

Pobrinite se da stanovništvu ništa ne treba. Osim hrane i osnovnih resursa, trebat će vam moćno oružje.

Zemljište oko naselja nije tako sigurno kako se čini. Mnoga zla stvorenja lutaju među vegetacijom, sanjajući da unište sav život. Neki od neprijatelja su vrlo veliki i opaki, trebat će vam čitavi odredi naoružanih ratnika da se nosite s njima.

Borbeni sustav nije kompliciran, samo trebate odrediti metu za napad, a ratnici će se sami pobrinuti za pobjedu ako im je snaga dovoljna za to. Ako je odred premalen, možda bi bilo pametnije pobjeći kako biste se mogli vratiti s većim snagama.

Osim industrijskih i stambenih zgrada, obratite pozornost na umjetnost. Gradite umjetničke predmete kako biste ukrasili teritorij svog grada i učinili stanovnike sretnijima.

Grad nije izoliran od svijeta, možete uspostaviti trgovinu s drugim naseljima. Ovo će vam dati priliku da se riješite nepotrebnih resursa i nabavite ono što će vam nedostajati.

Nije uvijek vrijedno odmah potrošiti rijetke resurse. Za najsloženije projekte bit će potrebno akumulirati ih.

Brzina igre se može promijeniti. Ako ste dobro savladali kontrole i posvuda imate vremena, možete povećati brzinu nekoliko puta.

Igru trenutno razvija samo jedna osoba, što je rijetkost u novije vrijeme i zaslužuje respekt. Lokalizacija iz tog razloga još nije dobro implementirana, ali radi se na tome, samo trebate malo pričekati.

Nažalost,

Territory Farming and Fighting ne može se besplatno preuzeti na PC. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera.

Instalirajte igru sada i pomozite maloj grupi ljudi preživjeti u opasnom području!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more