Oznake

Test Drive Unlimited

Alternativna imena: Test Drive Unlimited

Game Test Drive Unlimited je online računalna igra o utrkama, u kojoj je promet što može imati ne samo razne automobile, ali i motocikle.

Preuzmite Test Drive Unlimited možete na službenim stranicama igre, slanjem zahtjeva. Ti si dao priliku za preuzimanje dodatna igra TDU novih automobila.

Pogledajte pro igre Test Drive Unlimited video prije nego što počnete igrati.

Game TDU - je uzbudljiva igra o utrkama. Ovdje ćete dobiti duljinu rute od 1000 km. Akcija će se održati na havajskom otoku. Vi ćete imati veliki izbor licenciranih automobila i motocikala.

U Test Drive Unlimited igri ćete se natjecati s protivničkim skijaša, koji će vas zadovoljiti na putu. Možete voziti kao i obično na autocesti i off-road.

Island, gdje ćete pobijediti protivnike, ponavlja original. Otkrit ćete različite prostore: šume, planine, pješčanim plažama i Honolulu - glavni grad Havajima.

U računalnoj igri, možete igrati TDU nekoliko načina: Jedan igrač i više igrača.

1. Single-user modu - Način na koji ćete igrati sami.

Game u ovom načinu rada počinje kupnju automobila i kod kuće. Kada istražite otok, pred vama će se otvoriti nova mjesta

Termini - Najam;

- Odjeća;

- Zastupnici motocikala i automobila;

- Shop za tuning strojeve;

- Slikarstvo radionica;

- Agencija za promet nekretninama.

U single-user modu, što će biti ponuđen niz natjecanja

1. Race protiv računalnih strojeva (računalo ih kontrolira).

2. Utrka na brzinu.

3. Utrke protiv sat.

4. Zadaci (izraziti).

5. Pretjecanje automobila.

6. Stopira.

Za pobjedu dobijete nagradu. Tip utrke Stopirati će vam plaća biti ikona. S novcem možete kupiti svoj lik dizajnersku odjeću u posebnim trgovinama. Također na novac možete kupiti ili iznajmiti nove automobile ili motocikle. U ovoj igri možete dobiti najviše od devedeset automobila.

2. Multiplayer mod - mod koji smatra da se nadopunjuju jedan korisnik način. Sve značajke su dostupne u single-user modu ovom načinu rada.

Natjecanja navedene u nastavku su dodatak

- Utrka s drugim igračima;

- Natječaj za radna mjesta brže izvršenje s ostalim igračima;

- Sudjelovanje na natjecanjima iz drugih igrača.

U igri Test Drive Unlimited ozhzhete li sudjelovati u natjecanjima u igri klubovima.

Game Test Drive Unlimited stekao veliku količinu pozitivne recenzije i osvojio veliki uspjeh među mladima. Ova igra je pohvalio svjetski poznati magazin.

Unatoč svojoj dobi, Test Drive Unlimited je još uvijek popularan, te je popularan među mnogim korisnicima. To je posljedica ne samo u gaming mogućnosti, ali i na činjenicu da je ova igra može preuzeti bilo koji korisnik.

Gazuyte punom snagom, i doći do cilja na prvom mjestu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more