Oznake

Lomača: Napuštene zemlje

Alternativna imena:

The Bonfire Forsaken Lands simulator preživljavanja s elementima ekonomske strategije. Igra ima vrlo lijepu minimalističku 2D grafiku, možete se samo diviti krajoliku u različito doba dana, izgleda vrlo neobično. Glasovna gluma i glazba ni na koji način nisu inferiorni u odnosu na sliku i čine igru nevjerojatno atmosferskom.

Čim instalirate igru, bit ćete naučeni kako komunicirati sa sučeljem. Neće oduzeti puno vremena, nema ništa teško za upravljanje, naprotiv, sve je vrlo jednostavno.

Nakon toga počnite preživljavati:

  • Pošalji ljude da izvuku resurse
  • Izgradite potrebne zgrade u selu
  • Naoružajte svoje građane za zaštitu
  • Razviti nove tehnologije
  • Kreirajte alate i oružje
  • Istražite zemlje oko

Igranje The Bonfire Forsaken Lands neće biti lako, iako se u početku može činiti da je igra prilično jednostavna.

Pripazite na dostupnost vitalnih resursa i na vrijeme napunite zalihe. Iznimno je važno održati ravnotežu i ne zanositi se jednom stvari. Na primjer, trošeći previše resursa na izgradnju novih zgrada, možda nećete pratiti koliko je hrane dostupno, što naselju prijeti gladovanjem. Obratite pažnju na sve, tu je put do uspjeha.

Pobrinite se za svoju zaštitu. Naoružajte sve stanovnike kako bi u slučaju napada divljih životinja ili neprijateljskih ratnika mogli zaštititi selo.

Ali čak i da ste to uspjeli, naselju neće biti lako preživjeti. Ponekad su napadači prejaki i ako niste dosegli potrebnu razinu tehnologije i niste poboljšali oružje, tada su stanovnici praktički osuđeni na propast.

Zemlje oko naselja nastanjuju izrazito neprijateljska bića, lišena sažaljenja. Možete angažirati više ratnika da čuvaju naselje, ali tada se farmeri možda neće moći nositi s pripremom potrebne količine hrane. Svaku odluku treba dobro promisliti.

Igra je svaki put malo drugačija, a sljedeći put stvari mogu ići drugačije. Ali iskustvo stečeno u prethodnim pokušajima pomoći će razviti slijed radnji kako bismo ovaj put otišli dalje.

Ne bojte se izgubiti, čak i ako ne uspijete u trenutnoj igri, to će vam dati više znanja za druge pokušaje. Eksperimentirajte s različitim taktikama i pronađite vlastiti put do uspjeha.

Pošalji rendžere da istraže svijet oko, prepun je mnogih tajni i misterija. Neka od ovih otkrića mogu pomoći vašem gradu da preživi ili, naprotiv, postati smrtonosna zamka i dovesti do smrti izviđača.

Proces je zarazan, želim ići dalje i vidjeti što će se dogoditi.

Mnogi igrači diljem svijeta cijenili su igru. O tome da imate jedinstven razvoj svjedoči i ogroman broj nagrada.

The Bonfire Forsaken Lands besplatno preuzeti na Android možete slijediti vezu na ovoj stranici. Igrajte prvih šest dana bez plaćanja, a zatim će vas programeri tražiti da položite mali iznos. Igra je remek-djelo i definitivno vrijedi skromne cijene koju traže za nju.

Počnite igrati odmah i razvijte malo naselje do veličine pravog grada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more