Oznake

The Elder Scrolls: Blades

Alternativna imena:

The Elder Scrolls: Blades RPG igra. Grafika je izvrsna, vjerojatno najbolja koja se može vidjeti u igrama za mobilne platforme. Glazba je dobro odabrana, pomaže stvoriti pravu atmosferu u igri. U ovoj igri morate puno putovati, razvijati borbene vještine svog heroja i istraživati svijet oko sebe.

Ova igra pripada svemiru Elder Scrolls, ali je možete igrati čak i ako niste igrali nijednu drugu igru u nizu. Radnja nije povezana s drugim dijelovima i zasebna je priča.

Nakon što posjetite uređivač likova, morat ćete proći kroz kratki tutorial, a zatim počinje sama igra.

Prema priči, vaš se junak vraća u grad u kojem je proveo djetinjstvo. Ispostavilo se da je ovo mjesto nedavno preživjelo napad, tijekom kojeg je većina zgrada spaljena i uništena. Nakon razgovora s mještanima, ispostavlja se da je krvava kraljica kriva za ovaj napad.

Ne možete napustiti ovo mjesto i njegove ljude bez pomoći.

Dok skupljate resurse za ponovnu izgradnju grada, počinjete istraživati područje. Ispostavilo se da u blizini ima mnogo špilja i drugih zanimljivih mjesta bogatih resursima, ali sve to čuva veliki broj neprijatelja.

Kako biste poboljšali svoje oružje, oklop, stvorili napitke koji se koriste u borbi, prije svega je bolje obnoviti četvrt obrta.

Trebat će vam između putovanja:

  • Kovačnica će vam omogućiti popravak, poboljšanje ili izradu oružja i oklopa.
  • Alkemijski laboratorij će vam dati priliku da kupite napitke i sastojke za njih
  • Radionica uređenja i uređenja grada
  • Čarobnjakov toranj je sposobnost bacanja korisnih čarolija i čarolija na opremu

Nadogradnjom zgrada možete dobiti jače napitke, oružja i čarolije.

Tek nakon obnove ovih zgrada vrijedi prijeći na popravak stambenih zgrada.

Dogradnja stambenih zgrada utječe na izgled i stupanj razvijenosti grada.

Komunicirajući s gradskim stanovnicima, imat ćete priliku pronaći dodatne zadatke i misije.

Osim toga, dostupno je nekoliko lokacija:

  1. Arena
  2. Bezdan
  3. Trgovina

U areni ćete imati priliku natjecati se s drugim igračima pokazujući svoje vještine.

Abyss je beskrajna razina tamnice u kojoj kako idete dublje možete pronaći sve moćnije neprijatelje zarađujući iskustvo, novac i vrijedne predmete. Prije ili kasnije ćete u ovim sumornim katakombama naići na neprijatelje s kojima se nećete moći nositi, ali ne brinite, kasnije, kada ojačate, imat ćete priliku nastaviti tamo gdje ste stali.

Trgovina vam omogućuje kupnju raznih predmeta za valutu u igri ili za pravi novac.

Naći ćete škrinje na svojim putovanjima. Dolaze u tri vrste, obični, srebrni i zlatni. Što je viša klasa škrinje, to će trebati više vremena da se otvori. Ako ste već počeli otvarati škrinju, možete otvoriti drugu škrinju paralelnu s njom samo za kristale.

Za igranje The Elder Scrolls: Blades je zanimljivo, radnja ima neočekivane obrate i može iznenaditi. Dijalozi su dobro napisani. Igra dobiva redovita ažuriranja i u njoj se pojavljuje sve više sadržaja.

Možete besplatno preuzeti The Elder Scrolls: Blades na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Ući ćete u čarobni svijet zlikovaca, heroja i magije ako počnete igrati upravo sada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more