Oznake

Mjesečev pakao

Alternativna imena:

The Moon Hell Akcijski RPG ekstremne složenosti. Igra ima turobnu atmosferu, čemu doprinose dobro odabrana glazba i audio efekti. Grafika vas neće razočarati.

Igra je impresivna, ne mogu ni vjerovati da ju je razvio tim iz Ukrajine koji se sastoji od samo dvoje ljudi. Razvijaju se tri godine posvećujući svoje slobodno vrijeme ovoj aktivnosti. Završne izmjene su napravljene tijekom rata.

Kreatori igre fokusirali su se na to da prolaz namjerno otežaju što je više moguće, za igrače koji vole igrati žestoko. Stoga ne očekujte laganu šetnju ovdje.

Nakon malo treninga, ući ćete u svijet mašte u kojem ćete se cijelo vrijeme morati boriti za preživljavanje.

  • Istražite svaki kutak svijeta i istrijebite svo zlo koje sretnete na putu
  • Nadogradite svoje oružje i obranu što je prije moguće
  • Pronađite strategiju za borbu sa svakom pojedinačnom vrstom neprijatelja, svi imaju slabosti
  • Tražite skrivene lokacije, na takvim mjestima često možete pronaći korisne predmete

Navedeno naizgled ne znači neke posebne poteškoće, ali taj dojam je varljiv.

U većini igara žanra sav napredak se svodi na sustavno istrebljenje hordi čudovišta, ali ova igra nije takva. Kako biste pobijedili čak i obične neprijatelje, morat ćete razmišljati i tražiti prave pristupe. Bez toga nećete daleko stići. Šefovima može trebati i dulje da završe, improviziraju i pokušaju uspjeti na razne načine.

Svijet igre podijeljen je na šest lokacija, od kojih svaka ima jedinstvene značajke. Fauna, kao i stanovnici u svakoj od regija su različiti. Nemojte žuriti da što prije krenete dalje. U žurbi možete propustiti mjesta gdje možete nabaviti bolje oružje, oklope i druge korisne predmete. Osim toga, istraživanjem svakog dijela karte steći ćete više iskustva i biti bolje pripremljeni za naredne testove.

Sustav borbe je vrlo realan. Igranje The Moon Hell ne treba shvatiti olako, vaš lik će osjetiti svaki udarac koji ste propustili i velika je vjerojatnost da će ovaj udarac biti posljednji. Ovdje nema situacija kada se nakon promašenih snažnih napada na glavnom liku ne pojavi niti jedna ogrebotina. Ali neprijatelji će zauzvrat osjetiti svu snagu vaših udaraca na sebi.

Stil borbenog sustava prvenstveno ovisi o vašoj želji i izboru oružja. Odaberite najprikladniju od četiri dostupne klase i to će odrediti na koji će se način lik boriti.

AI neprijatelja ovdje je dovoljno pametno i zbog toga je svako čudovište na koje naiđe opasnost za igrača. Neće ići samo nepromišljeno prozivati protivnike, svi će morati obratiti pozornost.

Zbog velike težine, igrač će ovdje osjetiti vrijednost svih postignuća.

Besplatno preuzimanje The Moon Hell na PC neće uspjeti. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici. Kupnjom igre podržat ćete programere u teškom trenutku i izraziti zahvalnost za njihov rad.

Instalirajte igru odmah i saznajte jeste li dovoljno cool da stignete do kraja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more