Oznake

Doseljenici: Novi saveznici

Alternativna imena:

The Settlers New Allies strateška je igra renomiranog programera u stvarnom vremenu koju možete igrati na računalu. Igra ima izvrsnu 3D grafiku. Imate dojam kao da gledate moderan crtić. Glasovna gluma odrađena je profesionalno, a glazba zvuči zabavno.

Nakon što prođete kroz mali vodič prije igre, najbolje je posvetiti neko vrijeme kampanji. Igra ima jednostavan zaplet, koji nije potreban u RTS igrama.

Da biste došli do finala u igri morate pokušati.

  • Istražite ogroman svijet
  • Odaberite najprikladniju lokaciju za svoje prvo naselje
  • Uspostaviti eksploataciju resursa, osigurati smještaj i hranu za stanovništvo
  • Graditi industrijske zgrade i obrambene objekte
  • Razviti tehnologiju
  • Stvorite zastrašujuću vojsku i osvojite neprijateljske gradove

zadataka uobičajeni su za gotovo svaku strategiju. Bit će zadovoljstvo igrati The Settlers New Allies. Svijet u stilu crtića izgleda prijateljski, a čak ni neprijatelji nisu tako strašni. Ali sam gameplay neće biti lagan.

Početni zadatak igrača je opskrbiti naselje svim potrebnim što je prije moguće i uspostaviti obranu u slučaju napada neprijatelja.

Dalje, možete početi stvarati vlastitu vojsku. Ono što vojsku čini jakom nije samo brojnost, već i oružje. Kako bi vaši ratnici bili bolje naoružani od neprijatelja, morate posvetiti vrijeme tehnologiji. Tako otključavate nove vrste trupa i poboljšavate karakteristike ostalih.

Bitke se odvijaju u stvarnom vremenu, odredite ciljeve za svoje jedinice i one ulaze u bitku. Primijenite različite taktike na bojnom polju, napadajte s različitih strana, redoslijed korištenja različitih borbenih jedinica. To može potpuno promijeniti ishod bitke.

Ne rješavaju se svi sukobi na bojnom polju. Diplomacija je ponekad učinkovitija i omogućuje vam da pretvorite neprijatelja u saveznika.

Što je veći broj vaših trupa, potrebno vam je više resursa. Osvojite nove zemlje kako biste opskrbili vojsku namirnicama.

Kampanja je napredniji vodič prije nego što prijeđete na online igre. Igrajte s do osam pravih igrača. To mogu biti vaši prijatelji ili nasumično odabrane osobe. Možete se međusobno boriti ili sklopiti savez za rat protiv umjetne inteligencije.

Svaki igrač moći će prilagoditi način težine tako da bude zanimljivo igrati. Igrajte na laganom srednjem ili čak ekstremno teškom načinu rada gdje igra dobiva najviše realizma, ali neće biti lako ni pobijediti.

Ako vam igranje dosadi, možete instalirati jedan od dodataka koji će igri donijeti više mogućnosti, dodatne kampanje priča i nove misije.

Programeri nisu odustali od igre, ona dobiva ažuriranja, ispravljene su manje pogreške, a igranje postaje još zanimljivije zahvaljujući ažuriranom sadržaju.

The Settlers New Allies besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na web stranici programera ili na nekoj od platformi za igranje. Kako kasnije ne biste plaćali dodatke, bolje je odmah kupiti prošireno izdanje.

Počnite igrati odmah i zabavite se osvajajući svijet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more