Oznake

Sveučilište

Alternativna imena:

Universim nije obična igra simulacije izgradnje grada za PC. Igrač će ovdje vidjeti prekrasnu 3D grafiku u crtanom stilu. Svijet je lijepo izvođen, a glazba ugodna i inspirativna.

Ovaj simulator je neobičan po tome što ovdje morate izgraditi ne samo jedan grad, već cijeli svijet na planetu po vašem izboru.

  • Odaberi planet koji ti se sviđa
  • Uspostavite vađenje resursa potrebnih naselju
  • Naučite nove tehnologije kako biste seljane učinili produktivnijim
  • Ne dopustite da kataklizme unište krhku civilizaciju

Odabrati odgovarajući planet neće biti lako, jer je svaki od planeta lijep na svoj način. Ali nemojte se previše zadržati na ovome, nakon što uspijete na jednom, možete prijeći na sljedeći.

Osim prekrasnih krajolika, svaki od svjetova prepun je brojnih iznenađenja. Neki od njih mogu biti toliko opasni da će ugroziti nastavak postojanja civilizacije na ovom mjestu. Ali ako ste pametni i ne propustite pravi trenutak, neće vam biti teško prebroditi sve nedaće.

Settlera u igri zovu se Nuggets. Što duže igrate, to više učite o njihovim navikama i običajima. S vremenom ćete moći shvatiti da se ova civilizacija ne razlikuje mnogo od naše, ali je manje okrutna i nema sklonost destruktivnim ratovima koji mogu uništiti sve oko sebe.

Svaki planet ima svoje jedinstvene uvjete kojima ćete se morati prilagoditi. Ključ brzog razvoja je razumjeti razlike što je prije moguće i prilagoditi strategiju preživljavanja lokalnim uvjetima. Ova značajka neće dopustiti da vam igra dosadi. Igranje The Universima je uvijek zanimljivo, jer je izgradnja svakog novog svijeta drugačija od prethodnih. Ovo će spriječiti da igra postane dosadan posao nakon mnogo sati provedenih u njoj.

Klimatski uvjeti, poput doba dana, također su važni. Noću je zrak uvijek hladniji, a grabežljive životinje preferiraju ovo vrijeme za lov. Budi oprezan. Kad padne mrak, najbolje je odmoriti se prije početka novog dana i ne dovoditi Nuggetse u opasnost.

Priroda u igri je očaravajuća. Krajolici su neobično lijepi, možete se beskrajno diviti okolnom svijetu. Tijekom igre naići ćete na razne ekosustave i imati priliku istražiti svaki od njih. To je znanje koje će omogućiti doseljenicima da pokažu najpogodniji razvojni put.

Odabrani put će zauzvrat utjecati na to kakav će vaš svijet postati kao rezultat svih radnji. Budite oprezni, sve je međusobno povezano i nepromišljen postupak može dovesti do izumiranja cijele vrste biljaka ili životinja u budućnosti. Nastojte pronaći ravnotežu u svemu, najbolje je prilagoditi se okolini, a da joj ne naškodite.

Igra je doista višeplatformska. Možete igrati i na računalu i na igraćim konzolama.

Besplatno preuzimanje Universima na PC, nažalost, neće raditi. Ovu igru možete kupiti na službenoj web stranici programera ili na Steam platformi.

Instalirajte igru i budite kreator neko vrijeme!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more