Oznake

Valiant

Alternativna imena:

Valiant jedna je od najboljih strateških igara u stvarnom vremenu koje su nedavno izašle. Grafika na razini modernih igara ovog žanra. Glasove likovima posuđuju profesionalni glumci, a glazba pomaže stvoriti pravu atmosferu u svakom trenutku igre. U isto vrijeme, ne umara monotonijom.

Nakon malog treninga, čeka vas vrlo uzbudljivo igranje.

Jedan od likova u igrici Theodoric von Akenburg. Ovo je moćni zapovjednik i križarski ratnik umoran od bitaka u beskonačnim pohodima. Jednom je saznao da je artefakt koji je pronašao prije 15 godina dio štapića koji svom vlasniku može dati neviđenu moć. Nakon toga, postaje opsjednut idejom da sakupi sve dijelove i dobije najveću moć na zemlji.

Ovo je samo jedna od priča koje ćete naučiti igrajući. Postoji ukupno 15 priča misija, od kojih svaka ima svoje heroje s jedinstvenim likovima i razlozima koji su ih natjerali da zakorače na put osvajanja.

Igra može ponuditi igraču širok izbor akcija:

  • Više od pet četa heroja
  • Ogroman izbor oružja i oklopa
  • Mnoge vještine za nadogradnju
  • Predmeti koji mijenjaju izgled ratnika

Možete igrati The Valiant prolazeći kroz jednu kampanju za drugom dugo vremena. Svaki put će biti nova priča.

Svaki glavni heroj ima tri stabla vještina, a na vama je da odlučite kakva će vrsta ratnika postati. Razvijte ono što će vam pomoći da se lakše nosite s neprijateljima u stilu borbe u kojem najviše uživate.

Porazite sve neprijatelje na koje naiđete kako biste stekli iskustvo. To će vam pomoći da brže poboljšate sposobnosti vitezova u svom odredu.

Vještine se uvjetno dijele na dvije vrste, pasivne i aktivne. Sukladno tome, neki od njih djeluju stalno, na primjer, povećanje štete koju uzrokuje ratnik. Drugi se koriste tijekom borbe i mogu izvoditi različite radnje, ali nakon toga trebat će vremena da se vještina ohladi.

U kampanjama možete pronaći naprednu opremu ili poboljšati ono što već imate koristeći izvučene resurse za to.

Čak i nakon što završite sve misije za jednog igrača, neće vam biti dosadno u igri. Solo misije, iako vrlo dobro napisane i sposobne osvojiti igrača, svojevrsna su priprema za PvP borbe. Tijekom takvih bitaka dobit ćete priliku suočiti se s prijateljima na mreži ili samo s nasumičnim igračem po vašem izboru.

Možete se boriti i jedan protiv drugog i 2 na 2. U takvim borbama dobit ćete priliku osvojiti predmete kako biste promijenili izgled ratnika i povećali ocjenu svoje momčadi na poretku. Što se više popnete na ljestvici, to će nagrade za pobjedu biti zanimljivije.

Valiant preuzmite besplatno na PC, nažalost neće raditi. Igru je moguće kupiti na portalu za trgovanje Steam ili na službenoj web stranici. Kako ne biste preplatili, obratite pozornost na popuste i rasprodaje, gdje se Valiant često može kupiti po znatno nižoj cijeni.

Ako volite srednjovjekovne bitke i vojne pohode, instalirajte igricu i uživajte odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more