Oznake

Nevjerojatno Adventures of Van Helsing

Alternativna imena: Nevjerojatno Adventures of Van Helsing

Game Van Helsing. Nova priča je računalo uloga igranje igra koja je dizajnirana u stilu Hack i Slash.

Događaji u igri razvila u devetnaestom stoljeću, u izmišljenom gradu. Glavni lik je Van Helsing, Vampire Hunter. Glavni lik će se boriti sa svojim suputnikom Catherine protiv tih užasnih stvorenja.

Katerina - duh koji uvijek prati junaka, u znak sjećanja na svog oca i zahvalnosti za spas. Ona ima svoje osobine i oružja.

Prije nego počnete igrati, morat ćete igrati Van Helsing. Nova priča skinuti sa službene stranice. Preuzmite Van Helsing može samo odrasle korisnike koji registrirani na mjestu.

Na igri Van Helsing. Novi pregled povijesti otkriva glavne igra ima, karakteristike likova, oružja, itd.

Možete vidjeti igru ​​na zahtjev Van Helsing. Novi Povijest videu. U njemu ćete vidjeti različite igre specijalne efekte, trik napad na vampire, kao i upoznati se s pravilima igre.

Van Helsing igra u kojoj morate ubiti okrutne čudovišta. Ubijanje čudovišta, što će steći iskustvo. Uz gomilanje iskustva, vi ćete otključati nove razine.

Osim toga, u igri Incredible Adventures of Van Helsing razvijena trgovina. Možete držati u trgovinskim pregovorima s trgovcima: prodati i kupiti stvari naći svoje datume svog predmeta.

U Nevjerojatno Van Helsing ima oružje i gužva.

Kretala se odnosi vatreno oružje, kao što je pištolj. A gužva oružje u igri su mač.

Za zaštitu možete nositi na svojim likom različite vrste oklopa, kacige, jastučići za koljena, rta, amulet, remen, šešir i startni broj.

Ako je vaš lik je smanjio razinu zdravlja, što mu može kupiti napitak ili neki drugi lijek.

Van Helsing igra u kojoj ćete razgovarati s likovima koji će se sastati na putu. Također ćete morati uzeti u gostima, te ih učiniti.

Game Van Helsing sugerira da je zaradio iskustvo ukazuje da ćete potrošiti na razvoj karakteristika karaktera, tj. je će podići razinu vašeg lika.

Lik ima sljedeće karakteristike:

1. Izgradite - mjeru vašu zaštitu i mogućnost gužva napada.

2. Agility - obilježje koje pokazuje mogućnost svog karaktera izbjeći neprijateljske napade, te poboljšava performanse svojih dalekometnih oružja.

3. Willpower - mjera za povećanje svoje magične sposobnosti i mana.

4. Sretno - to je pokazatelj vaše mogućnosti pronaći zlato, Magic stavke, i mogućnost da izbjegnu neprijateljske napade. Uz ovu visoku stopu sreće daje vam priliku da se kritički štrajk njegov protivnik.

Game Van Helsing možete skinuti s bilo koje mjesto koje pruža ovaj pristup, tako dugo ne oklijevajte da ga preuzeti na svoje računalo i ići u borbu s krvožednim vampirima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more