Oznake

Izgubljeni Titans

Alternativna imena:

Izgubljeni Titans - Multi hit igre. Proizvođači igre pružaju vam priliku da ostanu u ulozi divu. Titans u kaosu svijeta - jedna od dominantnih nestalih Titans - Hyperion.

Možete igrati Lost Titans, no u početku treba pogledati i zahtjevima sustava:

• prosječne postavke računala;

• priključak na Internet.

Game Izgubljeni Titans treba formalno oformenie igrač na licu mjesta, stvoriti svoj račun. Registracija Lost Titans ne uzeti puno vremena i zahtijeva istinit podatak o identitetu igrača

1. posjetite službene stranice igre Izgubljeni Titans;

2. odabrati poglavlje - Igrajte;

3. jer nemate korisnički račun - odaberete redak - stvoriti - stvoriti račun;

4. upisuje se naziv (racun)

5. sjetiti i zapisati svoje lozinke, koji se sastoji od najmanje šest slova ili brojeva;

6. ponoviti ranije ukaznogo lozinku i ne ponoviti lozinku u drugim mrežama ili igrama - sigurnost vašeg računa,

7. unesite važeću e-mail adresu;

8. unesite kod koji je napisan u sljedećem retku;

9. Ako se slažete s uvjetima korištenja i pravilima igre - kliknite;

10. kucnite - registraciju.

U budućnosti, jednostavno ćete upisati ime, lozinku i ukaznogo koda. Sada možete pokrenuti igru. Od samog početka, odaberite razred u kojem ste unijeli. U The Lost Titans može igrati jednu od tri klase:

• ratnik;

• Ranger;

• mađioničar.

Warrior - moćan, kao tenk, čini teške štete, pogodi više neprijatelja istovremeno. Uvijek nose divovski mač, što je lako otvoriti put za svoje saveznike.

Ranger - spretan majstor s naprednim lukom i strijelom. Istodobno negativan utjecaj na neke pozitivne i drugim junacima.

Mage - najjači junak koji koristi samo magiju. Uvijek nosi čarobni štapić koji proizvodi hladno.

Kad dođete do određene razine u igri, morate odabrati frakcija na stranu, koje će. Ovisno o vašem izboru svih parametara u igri. Prije nego što napraviti izbor, potrebno je upoznati se s karakterističnim za svaku frakciju, da ne bi pogriješili i izabrali dom za dušu.

Lost Titans igra online nudi vam tri frakcije - Velike Kuće, svaki s pojedinim filozofijama

• Kuća Levidis;

• Kuća Kalgeris;

• Kuća Vendramin.

Kuća Levidis - su najmudriji ljudi, izdržljiv i mirno. Primarne boje - bijela i crna. Njihova snaga je u Pegasus nebu. Sudjelovali članove kuća - diplomaciju, urbani razvoj i trgovinu.

Kuća Kalgeris - ponosna obitelj. Čuvajući svoj grad kao Kerber s tri glave, jake, uzbuna i obrazovan. Crpi snagu iz Cerberus Flame. Boje koje predstavljaju svoju obitelj - ljubičastu i zlatnu. Aktivnosti - Industrija i sigurnost.

Kuća Vendramin - dovitljiv i inteligentni predstavnici. Najbolji stratega i mislilaca. Snaga - Hydra Ocean. Oni su u usporedbi s njim. Boje - srebrne i plave. Uvijek se prvi odluku.

Ako ste osjetili potrebu da štite stanovnike ove zemlje i spasiti se Titan - Pokrenite igru ​​u izgubljenim Titans online.

TLT Igra je predstavljena na vas u najbolje od svoje vrste u grafu, za koju mogu zahvaliti kreatori. Je li u svijet užitka. Sretno vam!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more