Oznake

Secret World

Alternativna imena: Secret World

Secret World igra, što je svakako privući pozornost onih koji su jako sviđa misticizma. Možda su neki već dugo želio u našem stvarnom svijetu, kao u igri The Secret World Online mistična bića postojala.

TSW igra je puna tajne mističnog mita, pun magije.

Secret World registracija predstavljao malo neobično. Hoće li morati napraviti nekoliko dodatnih koraka prije nego što stvorite svoj vlastiti račun. I tako, trebat će vam:

1. Prijava na igri.

2. Pritisnite na kraju početna stranica izbornika veza « Community » .

3. Nakon toga kliknite na « igre » .

4. U desnom dijelu stranice ćete imati prozor s obrascem za registraciju. Ispunite sve stavke u njemu.

5. Upišite svoje ime, a zatim e-mail adresa.

6. Nakon toga kliknite na gumb « Pretplatite ». Kada pritisnete ovaj gumb, on će se automatski slažu s politikom mjestu. Ove odredbe su prezentirani na mjestu.

Igra The Secret World, možete, ako imaju računalnu snagu ne manje od opisano u nastavku:

DVD-Rom - 8X

OS - Windows XP ili Vista i Windows 7

Video Card - nVidia 8800 serije 512 VRAM

Procesor - 2. 6 GHz Intel Core 2 Duo

DirektX - Direct X 9. 0C

Memorija - 2 do 3 GB

Tvrdi disk - 30 GB.

In The Secret World ćete igrati sljedeće frakcije:

1. Templari. Oni spadaju u kategoriju dobro: oni imaju tendenciju da se duhovni razvoj, u kojem su se manifestiraju kao borci protiv zla. Njihova snaga leži u njihovoj stvarnoj vjeri u dobrotu i pravdu. Templari potječe od osnivanja Babilon, a sada su poznati po sva Londonu. Neki od njihovih akcija izazvalo veliko iznenađenje za mnoge, jer ovi momci su stvarno očajan.

2. Iluminati. Oni su za razliku od templara. Ovaj dio je ambiciozan i nemilosrdna. Na snazi ​​su spremni ići na velike duljine: ucjena, kleveta, pa čak i izdaja. Iluminati smatraju najveći neprijatelji templara. U sedamnaestom stoljeću, oni su napustili Europu. Danas oni žive pod zemljom u New Yorku. Kad Templari pažljivo odabrati svoje zaposlenike, Iluminati je sasvim suprotno. Za njih, važno je da su njihovi zaposlenici dijele svoje principe.

3. Zmajevi - svrha njihova djelovanja još nisu utvrđeni. Oni su negdje u sredinu između Templara i Iluminata. Oni slijedi učenje Sun Tzu, koji je opisan u "Umijeće ratovanja". Njihovo dostojanstvo je strpljenje - ali i oni imaju različite negativnih osobina. Oni se nalaze u Seulu.

Secret World online ne znači prisutnost razinama i klasa u igri.

Secret World - taj tajanstveni svijet koji mami sve oko sebe. Svako toliko se ludo žele znati što stoji između ljudi i mistici, je li to istina ili je još uvijek legenda?

Možda kada igrate The Secret World, vidjet ćete nešto i prije nego li otvoriti vrata da drugi ne vide. Uronite u svijet nepreglednih svemirskih tajne i misterije igre Secret World online. Ukrotiti ovaj prekrasan svijet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more