Oznake

Settlers Online - Naseljenici

Alternativna imena: Doseljenici, doseljenici, setlers, Settlers

TheSettlers online igra je nastavak osvojiti svijet u vojno-ekonomsku strategiju theSettlers krajem 1993-a (doseljenici), zbog čega mnogi igrači to vrijeme nisam popuniti noću. A sada, zahvaljujući Ubisoft programere, mi smo imali priliku isprobati verziju preglednika u igri za sebe. No, prije toga, da vidimo što su programeri su iznijeli zahtjeve da se igraju TheSettlers. Minimalni zahtjevi sustava omogućiti čak i igrati na konfiguraciji ured računala:

·                    Operativni sustav Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

·                    Intel Pentium III procesor 800 MHz

·                    RAM 256 Mb

·                    64 MB video kartica

·                    Flash-playerposledney verzija

· Internet priključak

·                    Da li

Kao što smo vidjeli u zahtjevima sustava, ne postoji ništa natprirodno, tako da slobodno možemo uzeti za registraciju računa. Pridružite nam se u igri TheSettlers nije potrebna vam nikakve posebne vještine. Na glavnoj stranici službenim stranicama ćete biti upitani za standardne podataka

·                     e-mail

·                     lozinkom i njegova potvrda

·                     Ime po kojem ćete znati sustava Uplay

·                     Datum rođenja

Također trebate naučiti i prihvatiti korisniku, sporazum upute i pravila o privatnosti. Zatim, kliknite na veliki plavi gumb "Otvori račun" i TheSettlers online registracija već imate. Usput, ako ste već prijavljeni Uplay, onda registracijskih TheSettlers vam ne treba: jednostavno ući u igru ​​pod svojim podacima. Kao što ste već mogli vidjeti iz opisa zahtjevima, igra je izrađen u trenu, i da će igrati u pregledniku, a vi nećete morati preuzeti i instalirati na svoje računalo, dodatnih softverskih aplikacija.

Kad počnete igrati igru ​​TheSettlers online, bit će vam dati komad zemlje, izgradio gradsku vijećnicu, određenu količinu sredstava i nezaposlene naseljenike. I tako da ne moraju nositi sami, pametna umjetna inteligencija TheSettlersonline brzo dovesti vas do brzine. On će pokazati i reći što je što, a slijedeći njegove upute, dobit ćete bodove iskustva i da će proći u drugu razinu igre.

Jer igra online TheSettlers zastupljenih u žanru vojno-ekonomske strategije, prva stvar koju morate razvijati gospodarstvo. Glavni proizvodni lanac se sastoji od tri faze: ekstrakt korisni izvori su od njih proizvodima i iskoristiti činjenicu da smo stvorili.

Do rudarstvu TheSettlers uključuju resurse, kao što su:

·                     Stablo

·                     Ore

·                     Voda

·                     meso

·                     fish

·                     Ptica

Obrada proizvoda su:

·                     brašna

·                     Čelik

·                     željeza

·                     Zlato

·                     kobasica

I kao gotov proizvod su:

·                     Oružje

·                     oklop i ostali uređaji dizajnirani kako bi život lakšim za doseljenike

Treba napomenuti da, kako igrati online TheSettlers morate razmišljati kroz svaki korak unaprijed, izračunati koliko sredstava, trebat će vam sutra na svojim temama ne morate gladovati i svi su radili. U principu, sve je jednostavno: kako bi se sirovine - rezerve mu stalno mora se puniti, a isto s prerađivačkoj industriji: morat će izračunati optimalnu količinu resursa potrebnih za proizvodnju. Viša razina ćete biti u igri, više zgrada što će biti na raspolaganju.

Ne zaboravite da kada igrate igru ​​online TheSettlers, osim miroljubive ekonomske aktivnosti koju će morati razviti i vojno junaštvo. Uostalom, kad ste osvojiti nove zemlje za širenje naselja ili kako bi zaštitili svoje posjede bez ratnika ne može učiniti. Isprva online igre TheSettlers vam omogućiti da zaposli samo dvije vrste vojnika: strijelci i novaka. Tijekom vremena, popis dostupnih vojnika povećao na devet. Svaki vojnik najbolje je koristiti na najpogodnije mjesto za njega, jer kako su vojnici ovisit će stavljen svoju vojnu pobjedu. Bitke u igri su bez svog izravnog uključivanja, te s napretkom u borbi možete pročitati u izvješću. Postrojbe tijekom bitke se izmjenjuju, tako da se izbjegne gubitak ne može biti bilo koja od stranaka. U igri možete pridružiti ceh, ili napraviti svoj vlastiti i pozvati svoje prijatelje da igraju zajedno nakon svega bolje.

Kad ste u theSettlers igri, morate okrenuti glavu i razmišljati strategiju razvoja, rasporediti resurse, analizirati taktike napada i obrane.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more