Oznake

War Z

Alternativna imena: War Z, Z rat, rat W

Game W ar Z je još uvijek tamno konj, i to je zapravo sve što je rečeno do sada na službenoj utakmici foruma. Unatoč svim izjavama, mnogi izuzetno skeptičan rat Z je besplatna igra u nepoznato studio koji točno najavio igru ​​na vrhuncu popularnosti mode na igri s vrlo sličnim imenom Dan Z. No, kako se ispostavilo, osim sličnog imena, hodanje mrtvih nesmanjenom borbi za opstanak, igra Zombimaniya ima nekoliko posebnosti u danu Z.

Prije igranja W ar Z, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz 1GB RAM, grafička kartica - 128 MB.

Prijaviti se možete u igri W ar Z je besplatno, to ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju na "Registracija";

2. Upišite svoje korisničko ime,

3. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

4. Unesite sigurne zaporke i ponoviti ga,

5. Odaberite "Registracija" i rat Z registracija je gotova.

Rat Z online će vas baciti u veliku okrutnom svijetu punom igrača i zombija. Dok War Z Online nedostaje vlastiti identitet, jasnu viziju što to može ponuditi kao žanr, odgovornog pristupa microtransactions odnosno pravilno provođenje njihovih ideja. Na primjer, on-line igre rat Z tvrdi da je kartica je 100 km ², ali će se redovito pojavljuju na istom mjestu, među ostalim preživjelima.

Veliki nedostatak igre W ar Z je nedostatak glasovnu komunikaciju. Čak i više nego konkurentni strijelaca, multiplayer igre, tipa opstanak War Z Online osloniti na integrirani glas i kako bi se olakšalo geymleya zanimljiv, slučajni iskustva između bezličan strancima. To je važan društveni alat, kao i onaj koji može ublažiti napetost, kada se i drugi preživjeli u lice u staji na napuštenom maila, u šumi, itd.

Neki zvuk u rat Z je prisutan na internetu, ali u isto vrijeme, blizine chat tekst čini li povući ruku na miš, ostavljajući vas bez obrane. To je neoprostivo da Hammerpoint War Z je spreman prodati online u ovoj državi. UI element koji prikazuje globalnu stvar kao klan, a blizina teksta je neugodno da se u The rata Z igru.

Volio audio grijesi War Z-line tako pokvariti igru. Na primjer, kada virus napadne zombija ali njihovo pješaštvo, ostala bića će biti potpuno nečujan kad se kreće. U većini slučajeva, igrači rat Z online bučnih koraka napraviti oni neobjašnjivo tihi puzati kroz blato, gustu travu, urbana otvorenih prostora, a na pločnik, osim sprintu (pa čak i onda glazbom mirna).

Ne bude u mogućnosti čuti zombija ili igrač pokret, rat Z je besplatna igra čini otkrivanje prijetnji frustrirajuće teško i otklanja svaku mogućnost slušanje, kao što su Counter-Strike.

Nema izvori zvuka War Z Online je teško čuti prijeteći bitku crkvenog sata, a brujanje zrakoplova, koji je stalno raste u polju. Ovi problemi sa zvukom i ambijentalne buke ćete biti svakih nekoliko minuta u igri rat Z online i ne, ne može se odbaciti ili isključen. Zašto se oslanjati na takve lažne stimulacije? Prijetnja se ubio (na Hardcore modu) ili timeout (na normalnoj razini), a gubitak svog prijenosnika u obje zavojnice su prirodni strah. U svakom slučaju, uključivanje tih neobičnih učinaka u ratu Z Online potpunosti rikava malo povjerenja u sposobnost igre da vas panika.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more