Oznake

West

Alternativna imena: Divlji zapad

Wild West online - uzbudljiva igra koja nas vodi u kolonizacije Sjeverne Amerike. To je super browser-life simulacija kauboja. Online igre West apsolutno je zaslužio titulu "Best igri pregledniku 2011."

Pridružite nam se u igri West je vrlo jednostavan i ne zahtijeva puno truda. Da biste to učinili, kliknite Pridružite divlji zapad. Zatim morate odabrati ime igrača, lozinku i vašu e-mail adresu. Ukupno upisa u igri Divljeg zapada će vas odvesti ne više od jedne ili dvije minute. Na Zapadu online igre postoji oko desetak poslužitelja. Oni se razlikuju samo u broju igrača. To sigurno može odabrati bilo koji od njih i početi igrati igru ​​online zapadu. Velika igra Wild West registracija koji će vam omogućiti da okus najuzbudljivije razdoblje u američkoj povijesti.

Što bi Divlji zapad ne treba igrati posebno snažno računalo ili velike brzine veze. Još uvijek je u igri puno vizualnih slika koje se mogu skinuti za dugo vremena, ako imate sporu internetsku vezu.

Wild West online igra u kojoj ste stvorili veliku sustav vođenja u dvoboju koji vas ne samo nadležni distribucija svoje vještine, ali i točnost i odgovor zahtijeva. Dvoboji potpunosti omogućilo okus Divljeg zapada. Igra može varirati, ako se iz različitih zadataka u salonu. Radi njih, da ćete steći iskustvo i nagrade koje su potrebne za učenje novih vještina.

Upoznajte poznat kao "haljina za uspjeh" online igre divlji zapad na svoju pozornost oko desetak različitih odjevnih predmeta i oružja, uspješno kombinira oba, možete stvoriti vrlo jak karakter.

Wild West online igre postići razinu 10 Razvoj otvara četiri moguća ishoda, koji se podudaraju s četiri vrste znakova. Trebali bi vrlo pažljivo birati, jer bi promijeniti vaš um više nije moguće.

Pustolov - super stil za one koji ne mogu mirno sjediti, koji je uvijek spreman za avanturu i lako započeti novi put, a može se jednostavno odrediti za novi posao. A tko je počeo igrati online divlji zapad kako bi zaslužili slavu zabave i nestašnog momka.

Duelist - vrsta razvoja one koji vole borbenost i entuzijazam koji dolazi nakon dobrog tučnjavi. Ovaj tip će biti zanimljiva onima koji su se odlučili igrati online divlji zapad, jer on voli da puca.

Radoholičar - izbor mirni, strpljivi igrači koji su više odgovara pošten rad, a ne prašnjavu cestu, rizične dvoboje i vojnu vježbu. Dobar stil u miroljubive igrača koji igraju za Divljem Zapadu nije samo vječnoj borbi i pucanje, to je težak posao.

Soldier - Četvrta vrsta razvoja za prave ratnike, spreman služiti i mogućnosti da obrađuju različite vrste oružja.

Će sljedeći korak biti razvoj izborom jednog od četiri moguća zanimanja: kuhar, vještica liječnik, kovač i sedlar. Svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Ovdje, također, važno je da ne pogriješite, jer, nažalost, Wild West - oštra mjesto i promijeniti profesiju više neće biti moguće.

Putovanja - važan dio igre, možete pomicati između različitih gradova na Divljem zapadu. U svakom gradu ima oko desetak različitih objekata, gdje možete dobiti posao, obaviti posao, osvježiti i opustiti streljivo. Najzanimljivija Zgrada je nesumnjivo Crkva, jer su pravila igre teško je zabranjeno govoriti o tome što se događa u ovoj zgradi. Saznajte o tome može samo biti sami posjetom bogoslužje.

Također može riješiti u jednom od gradova i pomoći mu razviti, inicirati i sudjelovati u izgradnji objekata, utvrda i zaštititi se od napada i postaju živuća legenda.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more