Oznake

Lopov

Alternativna imena: Lopov

Game Lopov je multi-platforma računalne igre, koji je izrađen u žanru stealth akcije. Upišite se u igri odvija u prvom licu. Ovaj dio će se razmatrati je četvrti u nizu projekata u cijelom ovom svemiru. Razvijen je tvrtka Eidos Montreal. Treba napomenuti da je ovaj projekt je službeno najavio povratak u 2009, iako je rođen tek nedavno.

Za početak igre, samo skinuti lopova, a zatim instalirati na računalo. Parcela je priča o profesionalnom lopov Garrett, koji je angažiran u reljefu i torbice škrinje bogati svijet. Glavna ideja tijekom igre je tajne misije koje prolaze kroz sve unaprijed utvrđenim vještina. Ako pogledate Thief videa, možemo vidjeti da se nasilje doživljava kao ekstremni utjecaj mjera.

Tijekom igre glavni lik stalno pozivaju da napravite izbor. Na svakoj razini, Garrett mora birati između moguće načine i pristupe. Također je u svim verzijama, ne samo u Thief PC, junak može koristiti značajke svijeta. Još jedan dodatak je mogućnost da opljačkam znakova. No, ako bi netko primijetiti kradljivca, on će biti u ozbiljnoj opasnosti. Kako izaći iz svih "neugodnim" situacijama, ponovno odlučivati, bio bi i sam igrač.

Treba napomenuti da je umjetna inteligencija računalnih likova zna dizajn na svim razinama. U vezi s ovim Thief će igrati vrlo teško, jer je ponašanje algoritmi računalo će se razlikovati od razine do razine.

Igra je spektakularna akcija, u kojoj će lik je potrebno stalno gaziti u razne zaključana vrata ili prozora. Budući Garrett profesionalnog lopova, sigurno ima skup kreker. Kroz igru, on će ukrasti stvari i različite vrijednosti džepove, debla i zatvorenim vratima različitih bogatih ljudi.

Zahtjevi sustava lopov je prosjek, i nema potrebe da se poboljša njihov gaming uređaj na najnoviju konfiguraciji. Jedan od glavnih oružja lopov je luk, koji lik će biti u posjedu raznih strelice, poput vatre, vode, ili borbe. Osim toga, lopov je čak i Arsenal i buke strelice. Prisutnost toliko različitih oružja pruža različite načine kroz razine, koristeći taktiku diversionary.

Dodao bih da je moguće skinuti lopova na Androidu, što je također veliki plus igri. Sve se radnja odvija u izmišljenom svijetu viktorijanske ere, pod izravnim utjecajem steampunk kulture. Početak igre pokazuje da glavni lik nije ni postojao u njegovom rodnom gradu za dugo vremena, a sada je u svojoj domovini vladali tiranin. Da stvar bude gora, strašna kuga. Od svega toga, začudo, glavni lik će "stisnuti" vlastitu korist. Novi će stalno držati igrače na svojim nožnim prstima i ne pustiti do samog kraja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more