Oznake

Throne Kingdom at War

Alternativna imena: Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War: Postanite veliki gospodar

Na tržištu gaming proizvoda s vremena na vrijeme pojavljuju se nove ponude. Iskusni gamer lako može razlikovati lutku od zanimljive zabave, a visoka ocjena koju pokazuje igra Kingdom at War govori da sadrži sve one kvalitete koje cijene ljubitelji strategije.

Prva stvar koja posebno veseli virtualne ratnike je mogućnost igranja na računalima i mobilnim uređajima u Throne Kingdom at War. A budući da je preglednik igračka, možete ga unijeti putem društvene mreže.

Život vladara

Pred vama klasični primjer strategije za više igrača s elementima fantazije. Postoje neprijatelji i prijatelji, kao i kraljevstvo koje treba razvijati i braniti. Sve počinje malo, ali postupno bi se zemlje koje su vam predale trebale razviti u snažnu državu s moćnom vojskom i održivim gospodarstvom. Okolo ima mnogo neprijatelja, pa će napadi s njihove strane biti česti. U tu svrhu postojim prijatelji, odnosno prijateljske nacije s kojima se stvaraju savezi. Zajedno je lakše i pouzdanije odbiti napade onih koji ne dijele vaše stavove o dobrosusjedskim odnosima.

Sastoji se od velike grupe istomišljenika, također ćete istraživati zemlju, boriti se s čudovištima. Igrati igru Throne Kingdom at War, komunicirati sa stvarnim ljudima, ne samo da je zanimljivije, već i korisnije. Zajamčena vam je podrška i pomoć u obliku sredstava i vojne pomoći. Pitajte ih za savjet, ali ne zaboravite da od vas čekaju slične uzvratne poteze.

Mudro, borimo se hrabro

Nalazite se u živopisnom srednjovjekovnom svijetu, gdje nema moderne tehnologije, ali ima magije i oštrih oštrica. Postati dio ove stvarnosti pomoći će registraciji Throne Kingdom at War, koja ne zahtijeva složene manipulacije. Ono što još ugodno iznenađuje je:

 • Sjajna volumetrijska grafika
 • Izbor jezika
 • Proces igre bez dodatnih kupnji
 • Veliki broj zadataka
 • Mogućnost opremanja svog heroja po vlastitom nahođenju
 • Pridružite se i kreirajte svoje Narudžbe
 • Odaberite klasu borca

Po razredima, da vidimo tko je zastupljen:

 • Bight Knights
 • Šiljaste strelice
 • Zvučnici
 • Prospektori
 • Kukarske trupe
 • Konjica 1000 20

Stožerski dio Kraljevstva prijestolja u ratu, koji treba biti u toku s napretkom. To znači da ćete pored vojnih pohoda morati stalno nešto graditi i poboljšavati. Kako je poznato da je naselje bilo održivo, stanovnicima su potrebne kuće, konobe, trgovine. Vojnici trebaju vojarne i poligone. A za grad su potrebna skladišta, kovačnice, pilane, rudnici. Kada vadite ugljen, drvo, kamen i druge minerale, nemojte zaboraviti da što je razina rudnika veća, to će donijeti dragocjenije sirovine. Isto vrijedi i za druga poduzeća, ona vade izvorni materijal ili proizvode robu.

V gaming radionice su sve međusobno povezane, te stoga nastojimo pravovremeno i ujednačeno posvetiti pažnju svim industrijama. Ako kuća ima malo ili ne odgovaraju stupnju života građana, neće imati tko raditi, a to će utjecati na nedostatak hrane, odjeće i oružja. Ne zaboravite pumpati i ratnike, šaljući ih na zadatke. Izbor zadataka je velik, a možete odabrati bilo koji, nakon što ste proučili uvjete i veličinu nagrade. Odaberite one koje odgovaraju razini razine vašeg heroja, kako bi njegova snaga bila dovoljna za pohod i bitku s neprijateljem.

Throne Kingdom at War se stalno poboljšava, pojavljuju se novi dodaci, tako da vam neće biti dosadno. Pridruživanjem igračima postat ćete dio njihove zbijene obitelji, a uskoro ćete nakon malog treninga dobiti i svoj prvi zadatak.

Istražite znanost na pravi način, istražujte uvijek

Akademija je jedna od glavnih zgrada u vašem kraljevstvu. Čim ga izgradite, odmah počnite s istraživanjem. Isprva koštaju malo i ne treba im dugo da ih otkriju. No, što više istražujete, to su nove tehnologije skuplje, ali i bonusi od njih su veći. Kategorije: Ekonomski (utječu na količinu resursa koje izvlačite i sve što je s njima povezano); Vojska (dodavanje napada/obrane tijekom napada/obrane; bonusi za ratnike i sve što je povezano s vašom vojskom); Inteligencija (poboljšava obavještajne sposobnosti; poboljšava brzinu, šanse i količinu podataka koje možete prikupiti od neprijatelja); Obuka (poboljšava brzinu i troškove obuke vojnika u različitim kategorijama); Agresori (otključajte pristup jedinstvenim čudovištima koja napadaju kontinent; možete ih uništiti i dobiti nagrade; što je viši nivo i postoje i zasebne tehnologije za različite tipove vojnika različitih razina.

Ruševine Dominiona: Kako proći i što da radim?

Za ulazak u ruševine napumpajte svoju palaču do razine 10 ili više. Iza ruševina su ruševine drevnog Dominionskog Carstva, koje ćete morati istražiti i tamo pronaći neizreciva blaga. Prvo idite u bazni kamp - otvorite sjedište ekspedicije, nalazi se u blizini luke u vašem glavnom gradu. Nakon što u baznom kampu pripremite avanturiste, oni će krenuti u ekspediciju i istraživati ulice nekoć velikog carstva u potrazi za blagom, kao i boreći se s čudovištima na svom putu. U baznom kampu postoje tri zgrade:

 • Koba pustolova - mjesto za pumpanje i promjenu izgleda
 • Shop of the Dominion - ovdje možete kupiti razne korisne artikle
 • Radionica Dominion je mjesto gdje možete kreirati predmete za svog avanturista (daje vam bonus izvedbe)

Tijekom svojih lutanja, avanturist će na svom putu susresti čudovišta - agresore i odmetnike. Porazite ih i osvojite vrijedne nagrade. A ako vam dosade, već možete upoznati alfa-agresora. On je iskusniji i prekaljeniji borac kojeg nije tako lako pobijediti. Skupi volju i snagu u šaku i idi po blago!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more