Oznake

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Alternativna imena: Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2. 8 GHz

RAM: 1 GB

Grafička kartica: GeForce 6200/Radeon 9500 Pro

Disk Space: 6 GB

Tiger Woods PGA Tour 12 - popularni sportovi, golf simulator, osoba čiji naslov je postao jedan od najvećih golfera današnjice, postao je u posljednjih nekoliko godina, vrlo personifikacija sportu. Treba napomenuti da su vlasnici osobnih računala već dosadno na ovim simulatoru, jer tvrtka je razvijen od proizvoda proizvedenih u ovoj seriji za konzole platforme za četiri godine. Tiger Woods PGA Tour Golf velika ponovno vratio u računalnoj platformi.

Dva u jedan

U početku, i letimičan pregled Tiger Woods '12 bila zamisao određeni prosjek, kombinirajući popularne online projekt istog imena, koji je upisan u jednom načinu razvoja karijere i pojedinačno utakmice. Svaki kupac disk s igrom Tiger Woods PGA Tour 12 automatski će dobiti šestomjesečnu pretplatu sudjelovati u multiplayer bitkama i potpune single mode, što uključuje i nekoliko načina igre. Tiger Woods, igra mu ime odražava buržoasku elitu i skup sport. Ozbiljne ekonomski model, koji ima dvije vrste valute. Prvo - gaming dolara zaradio je u jednokrevetnim i multiplayer bitkama samo kolosalna razmjera. Jedan od problema je što kupiti nešto korisno za online bitke će biti teško za njih, a oni imaju težinu samo u pojedinačnim turnirima. Da bi povećali šanse za osvajanje natjecanja u multiplayer trebate druge novčane jedinice, posebne naočale koje možete zaraditi u igri samo na velikih blagdana, ali možete vrlo lako može kupiti za pravi novac. Ova valuta će postati mainstream za sve da se natječu ravnopravno sa svim regulars multiplayer servere i online turnire. Kad prvi put posjetite premium trgovine igru, shvatit ćete da se čak iu virtualnom obliku u sportu nije jeftin.

Gameplay

Ured igrač u Tiger Woods 12, a posebice njezinih učinaka je podijeljen u dva sustava. Prvi sustav tuče Tiger Woods PGA Tour, trehklikovy jeku. Njihova provedba je učinio već postao klasičan način, u kojem ćemo se morati uhvatiti klizač na skali trči po strani ekrana. Hoće li uhvatiti dva puta, prvi put smo odabrati snagu utjecaja, točnost smjeru drugi bira prije. Virtualni golf profesionalci imaju još jednu opciju štrajkove kad sve kontrole stick će biti prebačen na miša. Vaš virtualni pulen će ponoviti sve radnje za miša gore-dolje kretanja će značiti zamah i udarac, a pomak prema će biti odgovoran za točnost utjecaja.

Potpuno Zen

Tiger Woods, igrajući uz njegovo ime ima puno veze sa stvarnim igra golf, osim za DC, kada su sveprisutni mediji, prisutnost publike i pritisak neprijatelja će se pod nazivom ozbiljan izazov čak i za iskusnog igrača. No, ovdje je jednostavno nije vaš svaki metak ćete provesti sami, koji će se usredotočiti na igru ​​nije sve što je interes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more