Oznake

Vrijeme je za heroja

Alternativna imena: Vrijeme je za heroja

Timetobehero - priča o oživljavanju Titana

Game Vrijeme za heroja bio je još jedan proizvod koji je ispunio svijet igara fantazijskom pričom i mogućnošću igranja na PvP način. Izdana je od strane ruskog studija 2RealLife u siječnju 2015., koji već ima iskustva u razvoju igračaka za više igrača. Nakon što je testirano vrijeme dopušteno širokoj publici, najavljeno je da će biti službeno lansirano, a sada svatko može igrati za heroja u realnom vremenu i sa bilo koje platforme, uključujući i mobitel.

Vi idite u svemir Ogrlica svjetova da biste pronašli tri bogova koji su uzrokovali smrt tvoraca i vladara ovoga svijeta - Titana. Na stazi starih su klanovi Orlova i Lavova, predviđajući osvetu počiniteljima i otkrivanje njihovih tajni.

Svaki junak ima svoje osobine i borbene vještine, ali kako ih zaostaje na desetke bitaka, oni će postati još iskusniji, jači, agilniji, žilaviji. Njihov oklop i oružje bit će otvrdnuli u borbi, a njihovi će likovi postati jači od granita. Pomoći će im reinkarnacija maski koja može promijeniti osobine i karakteristike bitke.

Uzbudljiva priča vodi vas duboko u sukob koji je nastao između saveza, klanova i zapovijedi koje brane svoje političke i ekonomske interese. Ako vrijeme za heroja preuzme, saznat ćete podrijetlo situacije i pokušati otkriti splet zavjera, izdaje, dugotrajnog neprijateljstva koje je dovelo do smrti Titana.

Gaming značajke

  • Skup vještina koje igrač odabere za učitavanje u svoj lik, odabran je prema situaciji. Dostupni su nakon nekog vremena i ne ovise o aktivnosti igrača.
  • Mask o čudovištima postaje dostupan pri obavljanju različitih radnji. Svaka maska ​​ima obilježja određenog čudovišta i, noseći ga, lik se u nju u potpunosti reinkarnira, dobivajući karakteristične vještine, sposobnosti, snagu i moć.
  • Monster Den mora biti očišćen sam i u grupi tijekom PvE igre. Grupe se formiraju slučajno ili po dogovoru.
  • Turn-based slot-borba.
  • Također se možete boriti u PvP modu protiv drugih igrača u areni i dobiti trofeje.
  • Prije nego započnete bitku s čudovištem, proučite njezine osobine i saznajte koje predmete možete otresti.
  • Za raznovrsnost, redovni programeri igara nude natjecanja i najavljuju događaje.
  • Dnevni posjet Vrijeme za iPlayer junak obećava različite darove - korisne stvari za igru. Svaki put će se njihova vrijednost povećati.
Oko

bitaka nema o čemu reći - sve je jednostavno. Vi i neprijatelj konvergirate na igralištu i isporučite tri udarca. Identificiranje gubitnika također je lako, jer ostaje samo pobjednik. Ima mnogo zadataka i ima vremena samo za njih. Ali svakoj se ohrabruje korisno iznenađenje u obliku stvari, iskustva ili novca.

Više drugih korisnih detalja

Sve zgrade na nekom mjestu imaju određene funkcije, a karta prikazuje svjetove: orao, lav, plamen i nepoznato područje koje još nije otkriveno. Odlazak na izbornik: oružje, oprema, amajlije i eliksiri, ne samo da ćete ih ponuditi po određenoj cijeni, već i nagovijestiti o mogućnostima, ukazujući na njihovu razinu. Da biste stekli istinski vrijedan proizvod, trebate dovršiti zadatke i težiti pobjedi, što donosi nedostajuću količinu vrste.

Pridružite se Timetobehero zajednici i postanite predstavnik jednog od klanova kako biste pomogli oživjeti nekadašnju slavu Ogrlica svjetova, vraćajući Titane u život. Zadatak nije lak, ali samo tako da će njegovi stanovnici imati nadu za sreću.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more