Oznake

Tom Clancy Ghost Recon

Alternativna imena: Tom Clancy Ghost Recon

Prije dvije godine, Tom Clancy je Ghost Recon igra je prikazana na izložbi u 2010, odgovor je bio isključen. Za razliku od napuhanog demo, promišljeni i strateški franšize je vrlo zanimljiv. Tom Clancy je igra ima sve odlike velikoj igri s prekrasnim tempom, zanimljive zadatke.

Prije nego što igra Tom Clancy je Ghost Recon, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava: CPU frekvencija - 2GHz, 1GB RAM, grafička kartica - 128 MB.

Tom Clancy je Ghost Recon registracije ne uzeti puno vremena i neće uzrokovati poteškoće

1. Na stranici, odaberite opciju «Registracija»;

2. Unesite svoju e-mail;

3. Unesite zaporku;

4. Odaberite «Prijava».

Tom Clancy je igra čini da strateški razmišljati, planirati svoje radnje unaprijed i koristiti oružje stalno. Često najbolja opcija je uništiti neprijatelje jedan po jedan, pažljivo s obzirom na vaš sljedeći cilj je spriječiti smrt svoga karaktera i ne podizanje alarma. A ponekad najbolji put da se Tom Clancy je Ghost Recon Online ne ide van i ubiti svakoga na svoj način, i premjestiti tiho na svoj cilj, tako da je protivnik ne razumije gdje ste. Adaptive maskirnim Tom Clancy je Ghost Recon Online omogućuje vam da se izjednači s okolnih duha i doušnik prošlosti, bez otkrivanja. Tu je i senzor granate za odabir neprijatelja, što će također pomoći snajperske puške, zračnih napada. Tom Clancy je igra ima cool gadgete koje čine da se osjećate na visini, kada se pravilno koristi, ali ne tako snažno kao i velika većina, da bi ste nevidljiva. Vi ćete biti Tom Clancy je Ghost Recon igrati i vidjeti zanimljiv sustav označavanja koji je stvarno revolucionarno. To je poboljšana verzija bilješke, umjesto da se ide na određenu poziciju, morate označiti neprijatelja - ili više neprijatelja, a najviše četiri. To u biti izdan nalog za momčadski kolega da se usredotočite na tom cilju, i oni će učiniti sve što je moguće kako bi se osiguralo zadržavanje neprijatelja na vidiku. Tagged neprijatelji mogu biti otkazan kada je vrijeme u igri Tom Clancy-a, i na činjenicu da ste u mogućnosti odmah ukloniti četiri protivnika u isto vrijeme, daje osjećaj zadovoljstva. Ponekad igraTom Clancy-a izgleda sjajno. Očito puno vremena utrošeno je na poboljšanju imidža duha ili na bojnom polju ili misije. No, postoje i trenuci Tom Clancy je Ghost Recon Online, kad igra nije sasvim završio izgled. Neki pozadina nedostaju detalje, teksture za izvrstan pogled na igru. Igra Tom Clancy-a - to je 10-satni kampanja. Kada imate tim od 4 igrača, to je druga priča, jer skupina je podijeljena - dva u helikopteru, a dva na terenu. Dečki na nebu treba podržati tijekom igre Tom Clancy, postavite vatru dok help marinaca, bacanje bombe sa senzorom se otklonila dolazni prijetnje. Co-op u cjelini je izvrstan dodatak Tom Clancy je Ghost Recon Online. Također je dodao da problem opstanka - uvijek znate da je vaš povratak je pokriven ako se metak još jednog igrača, no u co-op, ako je slučajno postala uzrok smrti saveznika, to je više od igre. Tu je i partizanski način igre Tom Clancy-a. Međutim, to je ništa više nego ugodan distrakcija, osim ako ste očajni igrači koji žele otključati tisuće različitih kombinacija oružja koje bi mogle biti ponuđene igraTom Clancy. Ako ste promišljena osoba pucač koji ima um i taktike, a Dunn je igra za vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more