Oznake

Svjetlo baklje: beskonačno

Alternativna imena:

Torchlight: Infinite RPG igra. Zahvaljujući dobroj grafici premium razine, igra će se svidjeti mnogima. Glasovna gluma odrađena je profesionalno, a glazba odabrana s ukusom.

U igri će vaš tim postati spas zemlje zvane Leptis. Svijet okolo proguta tama. Mnogi stanovnici svijeta mašte podlegnu njezinim iskušenjima i okrenu se tamnoj strani.

Morat ćete formirati odred idealnih ratnika koji će pokušati spasiti svijet iz bajke.

  • Odlučite tko će biti u vašem timu
  • Razvijte vještine boraca i dovedite njihove borbene vještine do savršenstva
  • Dovršite misije priča i sporedne zadatke
  • Opremite svakog člana svoje ekipe najboljim oružjem i oklopom
  • Nadogradnja opreme

Ovo je mali popis glavnih zadataka u igri, ali zapravo će sve biti još zanimljivije.

Istražite golemi svijet kako biste pronašli resurse. Na ovaj način možete dobiti nevjerojatnu opremu za svoj tim. Ukupno postoji više od 200 vrsta legendarne opreme, neke od njih su vrlo rijetke i neće ih biti lako nabaviti. Ali čak i ako predmeti na koje naiđete nisu previše moćni, nemojte se obeshrabriti. Možete ih rastaviti kako biste dobili vrijedne materijale kako biste poboljšali ili stvorili drugu opremu. Ili možete prodati ono što vam ne treba po dobroj cijeni na ogromnom otvorenom tržištu dostupnom u igri. Stvari koje će vama biti beskorisne mogu se pokazati kao pravo blago za drugog igrača, za koje će on biti spreman platiti mnogo novca u valuti igre. Navedite artikle za prodaju i proučite tržište kako biste razumjeli što je najviše traženo.

Razvijte vještine, od kojih će pet ratnika biti vaš tim po želji. Moći ćete odlučiti što ćete točno razviti na 24 kartice s različitim vještinama. Ukupno postoji više od 230 vještina, što vam omogućuje da napravite ratnike tako da što više odgovaraju vašem stilu igre.

U igri nema energetskog sustava. Možete igrati bilo kada, moguće je čak i cijeli dan provesti u igri. Nitko te neće ograničavati ni u čemu.

Borbeni način je prilično napredan. Uz osnovne tehnike, postoje i posebne za koje je potrebno vrijeme da se napune. Koristite pojedinačne kombinacije napada za različite vrste neprijatelja. Posebno će biti teško boriti se sa šefovima. Upamtite, svatko ima slabosti.

Sve što čini vaš tim jačim, dijelove oklopa, oružje ili materijale koje ćete pronaći sami dok putujete svijetom igre. Nedostatak možete kupiti na tržištu od drugih igrača.

U igri postoji trgovina, ali tamo se prodaju samo ukrasi. Dobra koja mogu utjecati na ravnotežu moći ne postoje. Ovo je vrlo neobično za besplatnu igru. Programeri su pokušali napraviti igru koja će biti zabavna, a ne namamiti više novca.

Možete igrati Torchlight: Infinite dugo vremena i neće vam dosaditi, povremeno se objavljuju ažuriranja u koja se dodaju novi predmeti i misije.

Možete besplatno preuzeti

Torchlight: Infinite na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru i počnite spašavati svijet Leptisa upravo sada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more