Oznake

Buktinja

Alternativna imena: Buktinja

Torchlight igra online igre na računalu koji je razvijen u žanru hack i slash RPG.

Akcije u igri odvija u malom gradiću u gorju. Na ovoj planini ima vrijedne resurse koji se koriste za magiju. No, to nije jedini vrijedan resurs, to je opasnost za sve žive organizme.

Dugo utjecaj kamena Ugarak osoba može postati opsjednut ili općenito pretvoriti u čudovište.

Preuzmite Torchlight što možete sa službene stranice, slanjem zahtjeva. Igra klijent za preuzimanje Torchlayt Možete samo naplatiti i ako imate punih osamnaest godina. Prije početka igre, pogledajte video o igri bakljama. Ovaj video će vas upoznati s osnovnim značajkama igara.

U računalnoj igri bakljama klase imaju tri vrste:

1. Destroyer (Destroyer) - je protagonist koji je najsličniji klasičnom Divljak. On je majstor gužva. Razarač zapošljava najviše izdržljiva oklop i melee oružja. Glavni fokus tijekom razvoja ove klase na atribute "obrane" od "sile".

2. Alchemist (Alkemičar) je protagonist koji odgovara uobičajenog klasičnog Magoo. Ova klasa je najbolje za dalekometni napada. Alchemist zna ogroman kao i obično uroka i zaštitne. Osim toga, on može pozvati druga stvorenja. On pripisuje o potrebi da se razvije zaštitu i magiju.

3. Vanquisher (pobjednik) je protagonist koji podsjeća na Amazonu i ubojica. Ova klasa koristi vatreno oružje, zamke, otrove, razne taktičke trikove. Razvijte u ovoj klasi je potrebno spretnost i zaštitu.

U računalnoj igri ćete igrati bakljama na različitim pejzažima. Svi teritoriji odlikuju specifičnim geografskim i strukturnih značajki, kao i čudovišta koja ih nastanjuju.

Igra ima sljedeće vrste mjestima:

1) Sumrak Grad - mjesto gdje se započeti avanturu protagonista. Ovo mjesto je sigurno i ne postoje čudovišta. U Sumrak grada, možete kupiti opremu.

2) mina - je prvo mjesto gdje će se sastati čudovišta. Teritorij rudnici potpuno devastiran, ali možete odrediti da čudovišta ovdje su relativno nedavno. Malo je mjesta za lov ribe.

3) Castle - mjesto u kojem ćete se nakon prolaska mine. Ima puno zamki i tajnim sobama. Na kraju ove razine borite prvi šef.

4) Ruševine Esther - je preplavio grad, koji će vas odvesti odmah nakon borbe sa šefom. Kretanje kroz ovo područje će biti vrlo teško. Morat ćete se povezati teleporters.

5) tamnice - je mjesto koje izgleda poput velikog broja otoka povezan mostovima meda sebe. Čudovišta, susrest ćete ovdje nalik gušteru stvorenja.

6) Podzemni zatvor - to Zatvorski kompleks, koji se nalazi duboko pod zemljom. Na kraju tog mjesta, te će se sastati sa svojim šefom.

7) Lost Castle - jedan je od najopasnijih mjesta. Riba nije uobičajeno i live-mrtav patuljci.

8) Crni palača - jest Najopasnije mjesto u igri. Ovdje ćete upoznati najozbiljnije čudovišta.

Game Torchlayt puna raznih događanja, tajanstvena mjesta i uzbudljive avanture!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more