Oznake

Torchlight 2

Alternativna imena: Torchlight 2

Game Torchlight 2 je igra računalo razvija u stilu Akcija / RPG, koji je objavljen u 2012. Ova igra je nastavak prvog dijela igre.

Preuzmite bakljama 2 Možete osloboditi iz službene web stranice, ali će biti dostupna u ovom slučaju samo demo verzija igre. Puna verzija igre možete preuzeti Torchlayt 2 za 9,99 dolara.

Pogledajte video o Torchlight 2 poželjno je svaki novi igrač koji ne zna osnovne značajke igre. Ovaj video se nalazi na stranici igre ili youtube .

U igri igrati Torchlight 2, kako je opisano u ovom izvješću, kao što možete vidjeti na pravila igre kao probni video.

Samo u igri Torchlight 2 razredi su podijeljeni u 4 vrste:

1. Inženjer (inženjer) - ovo je teška borac iz blizine. Osim gužva, da se pridruže borbi na velike udaljenosti, ali onda gužva će biti zatvorena za njega. Ova klasa je usmjeren na primjenu najveću količinu štete.

2. Peregrine (Outlander) - klasa lutajućih nomada, koji se koriste u borbi kretala oružja i čari najslabiji. Oni se mogu koristiti uroka koji sputavaju, omamljivanje i usporiti neprijatelja. Neki uroka može povećati napada brzinu klasi.

3. Berserker (Berserker) - je jedinstvena klasa koja najbolje očituje u gužva, ali je slabiji od izdržljivosti inženjer. Prednost ove klase je velika kritična oštećenja i brzi napad. Zdravlje u Berserker klasi je prilično slab, pa za njega treba dobro pratiti. To može uzrokovati saveznike, i primijeniti masivne oslabiti uroka koje smanjuju učinkovitost neprijatelja. Berserkers najsličniji klasičnih barbara.

4. Mag Embera (Embermage) je u rasponu klasa, koja je slična klasičnom čarobnjake. Mages može se koristiti za obavljanje napade na velike udaljenosti, no u isto vrijeme i boriti se u gužvi. Neki uroka oni mogu uzrokovati sve vrste oštećenja te različite vrste zamki. Magee Embera imaju sposobnost da se teleportirati na napad iznenađenje, i sposobnost da pobjegne s bojišta. Jeste uroka masovno uništenje, ali unatoč tome su vrlo slabe.

U prvom dijelu utakmice bio je samo 3 klase.

U igri Torchlight II ima ne samo single-user modu, ali još uvijek postoji mogućnost igre prolazi u kooperativnom modu. Maksimalan broj osoba u ovom načinu rada, - šest. Igrati u kooperativnom modu morate spojiti na internet ili samo lokalne veze.

Međutim, važno je naglasiti da je broj igrača će ovisiti broj protivnika: što više igrača, više neprijatelja. Pravila igre i njegova prolaska nije se promijenio.

Torchlayt Game 2 prvog dijela je mnogo poboljšanja i pripremili puno iznenađenja za vas. Instalirajte ga na računalo i otići s prijateljima ili sami na uzbudljivo putovanje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more