Oznake

Muka

Alternativna imena: Muka

Torment online - ovo je masivno multiplayer online role-playing igra u stilu fantazija, tamo gdje je jedinstvena atmosfera Srednjeg vijeka.

Torment online igra ne zahtijeva instalaciju igre klijenta, ali ako želite, možete preuzeti i instalirati da će pružiti dodatne mogućnosti za ugodniji igri. Torment može igrati u bilo kojem popularnom pregledniku.

U početku, online igre Torment, predlagagaet activationless priliku igrati i odlučite za sebe, vrijednog registrtrovatsya i opet igrati ili ne.

Ako je test volio igru, a zatim Next da i dalje, mi ne trebamo kompliciran Registracija muke: u području registracije, unesite ime budućeg karaktera, lozinku, e-mail, datum rođenja, odabrati spol, unesite poseban kod u određenom području i potpune Cijeli postupak prihvaćanje uvjeta iz ugovora. Registracija na ovu igru ​​Torment završio, možete nastaviti igru!

Tako smo stvorili lik estosnovne parametre: iskustva, statistike, vještine, modifikatori, neborbenih opcija, naslov i ovisnosti. Sada bliži pogled na sve ove opcije:

Iskustvo - persrnazh da će doći u borbi;

Članak - bori se lik koji utječu na tijek bitke. Postoje osnovne statistike (snaga, održivost, Int), a model članak (Instinct, pribranost, brzina, agilnost)

Vještine - svi od njih su podijeljeni u grupe (posjedovanje oružja, Martial, štit, opći razvoj, mobilnost, Medicinski, trening, Magic)

Izmjenjivači - oni utječu lika posebne borbene sposobnosti (krit, ugibaju, angažman, refleksija), osim za modifikaciju, postoji antimodifikatory;

Neborbenih parametri - osobine su koje nemaju izravan utjecaj na borbu (Valor, Karma, Razina Naslov, klana, mjesto rođenja, godine života i malo više)

Naslov - to ovisi o brzini karma karaktera i hrabrih ljudi,

Ovisnost - Igrači koji su dosegli petu razinu je dostupna, jedan od četiri sklonostima (svjetlo, reda, kaos, tama).

Torment online igre, koja ima mnogo različitih objekata koji se nalaze u gradu Macondo. Ovdje je kratak popis tih objekata: Trgovina cuga banke, Verzija, bitka Citadel bolnice, kovač, Marketplace, Stone War Coast.

U zgradama u igri puno različitih mjesta, ali najvažniji od svih mjesta su - Mjesto izvršenja i Area pet točaka.

Torment online igra ima dobro razvijen sustav trgovanja. Postoji Shop (gdje možete kupiti ili prodati robu), burza (ovdje možete podnijeti svoj zahtjev za prodaju robe), aukcija i natjecanja.

U ovoj igri postoje četiri vrste valute. Ovaj: Thaler (glavna valuta u igri), Solid (može kupiti "pravi"), kruna (analogni solidus, ali razlika je u tome što se ne može prenijeti na druge znakove) Nortmarki (oni dobiti za dovršavajući zadatke i privukao referala).

Kako bi se igrati igru ​​online muke učinkovito u arsenalu igri ima vrlo velik izbor predmeta i oružja. Ovdje su neke od stvari u igri: Narukvice, oklopa, Dubina, bodeži, Rings, kopljima, mačevima, cipele, ogrlice, rukavice, remenje, prstenje, sjekire, kacige, štitove i više, a ne manje korisnih za igre.

Naravno, kao i kod mnogih drugih igara, tu su stvorenja koja možete ukrotiti, a to će vam pomoći u borbi. Kontrolne životinje u borbi nije potrebna, ona sama će donositi odluke na temelju situacije, i pružiti potrebnu pomoć. Sve životinje imaju svoje karakteristike, koje utječu na njihovu sposobnost da se bori protiv: Život oklop, oštećenja i štrajka zonu. Životinja može se kupiti u trgovinama, na burzi, na dražbi ili ponude.

Igrajte igru ​​online Torment se kroz mnogo različitih zadataka, za čije se dovršenje će se dati određene nagrade.

Igra ima priliku da se pridružite klan i Ceh, ili da ih stvoriti.

Ako tijekom utakmice da će biti nekih pitanja o igrama, možete pitati za pomoć.

U ovom pregledu, detalji nisu sve značajke ovoj igri, tu ima puno zanimljivih mogućnosti. Odvaja od svega toga samo Torment-line registracija. Dakle, nadam se da ću igrati Torment neće biti dosadno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more