Oznake

Tormgard

Alternativna imena: Tormgard

Tormgard online - besplatno browser-based igra, koji je pun avanture. Tu su divlje mjesta, drevne ruševine i tamne tamnice, koji će morati svladati svoje neprijatelje, vodeći svoje blago! Tip igre je predstavljen u obliku određene slikovnice, u kojima će igrač moći naučiti taj tajanstveni svijet, koji je prepun magije i likova iz bajki. ...

Za početak Tormgard igrati, moramo ne samo kompliciran Registracija Tormgard: morate unijeti svoje korisničko ime, lozinku i e-mail u registracijskih područja. Ovdje vprintsype učinio s ovom igrom Tormgard registru, možete početi odabirom svogo budući junak. U početku, morate odabrati do poda i jedan od četiri utrke - Human, patuljak, patuljak, Half-Orc. Dalje, da odaberete svoje junaka buduću profesiju. Pogledajmo tih zanimanja. Dakle:

Čovjek - dostupan je na njega tih struka, što Barbarian, svećenik, ratnik, vitez, Ranger i Dodger.

Elf - dostupan je na njega tih struka, kao ratnik, svećenik, Ranger i Dodger.

Patuljak - dostupan je na njega takve profesije kao svećenik i ratnika.

Half-ORC - dostupan je na njega takve profesije kao tuđinac, ratnika i Rangera.

Treba napomenuti da je online igra Tormgard, možete stvoriti više znakova po jednom računu (to vam daje priliku da igraju različite rase i imaju različita zanimanja).

U Tormgard online igri, svaki lik ima osnovne karakteristike poput snage, spretnosti, mudrosti, život bodova, napadu i obrani. Povećanje u igri razinu tih osobina, biti pažljiv prema ihnim mogućnosti, jer to će ovisiti o daljnjem borbene sposobnosti. Osim tih osobina, ne zaboravite o pokazateljima kao što su razina i količina iskustva.

Igra Tormgard online igrač biti čudesan i tajanstvena mjesta koja su puna opasnosti i avanture. Igra lokacije Tormgard online svrstati u tri vrste: City, prostranim i tamnice. Svako od tih mjesta ima svoje značajke i uloge:

Grad - mjesto gdje junak započinje svoj put u ovoj igri.

Space - ovdje moraš proći kroz zelene livade, tamnim šumama, smrdljive močvare i opasne planine. Ovdje možete pronaći blago naići na zamku ili neprijatelji susret, pobijedivši koji heroj će dobiti zlatnu, iskustvo i trofeje koje onda možete prodati na povratku u grad. Jedna od značajki ovog mjesta je njegova sigurnost.

Dungeons - su tajna mjesta koja se ne može dobiti sve smrtnika. Ovdje, osim uobičajenih neprijatelja, živimo jake elitne čudovišta i gazda. Svaki tamnici ima niz mini zadataka su prošli, vaš heroj će biti u mogućnosti da se uključe u glavni gazda ovog tamnici, a pobjedu nad vama, će biti velikodušna nagrada.

Tormgard online igra ima tzv rijetki: borba (bori se s neprijateljima i čudovišta), nesreće (mogućnost pada u zamku) i sretan pronaći (pronađene količine zlata, mnogo puta bolje pripremljeni za borbe).

Tormgard online igra ima svoju vlastitu valutu, zlato i platina.

Pa, što će imati želju da igra igru ​​online Tormgard? Ako da, onda provjeriti Tormgard čekaju na vas!

I na kraju, možemo reći da je igranje Tormgard biti vrlo zanimljivo.

Dakle, nemojte gubiti vrijeme, dokazati svima da ste najbolji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more