Oznake

Renesansna ratna pravila

Alternativna imena: Ukupna dominacija ponovno

Rules of War renesansna igra na krhotinama civilizacije.

Tvrtka Plarium Global Ltd predstavila je svoj sljedeći razvoj pravila revitalizacije rata. Igra je dostupna za sve vrste mobilnih uređaja na više jezika, a ruski. Budući da je ovo igračka s više igrača s naglaskom na interakciji igrača, potreban vam je stalni pristup Internetu.

Rules of War renesansno preuzimanje može biti potpuno besplatno, ali također predviđeno za darivanje, kada za neke stvari mora platiti pravi novac. Da biste izuzeli povremene troškove, osobito ako vaš telefon uđe u pogrešne ruke, postavite lozinku u postavkama koje će biti poznate samo vama. Što se tiče parcele, gradi se oko pokušaja čovječanstva da opstane. Ova borba za postojanje traje već dugo, ali u novije vrijeme još jedna agresija umjetne inteligencije"Morgan"pridružila se nastavku nuklearnog rata i strašne epidemije.

Glavna obilježja igre.

Programer pokušava unijeti svoje proizvode univerzalnim. Zbog toga korisnici mogu odabrati prikladnu opciju za instalaciju na mobilni telefon ili preuzimanje ratnih renesansnih pravila na računalu. Svaka inačica pridržava jednu priču i pruža iste mogućnosti, stoga je stvar ukusa. Jedina preciznost ako ga istodobno instalirate na oba stroja, skripta se neće presijecati, razvija se u potpunosti na različitim izvorima.

Glavne značajke procesa igre:

Što je zanimljivo?

 • U distribucijskom modelu slijedi načelo Free-to-play
 • Toys (mobilni i preglednik) dostupni su igračima iz cijelog svijeta
 • Postavljeno u nekoliko jezika
 • Plugovi moraju djelovati međusobno povezujući se u skupinama
 • Preuzmite obranu protiv neprijatelja
 • Održavajte se u misijama
 • Dobrirajte nagrade za svakodnevno sudjelovanje u igrama
 • Post-apokaliptički svijet dugo je bio zgodna tema, a opetovano se odigrala iu kinematografiji i na virtualnim prostranstvima World Wide Weba. Igra pravila rata Revival je postala jedna od varijacija i ako niste ravnodušni prema sudbini čovječanstva, sigurno se pridružite milijunima sudionika koji su se već pridružili borbi za oživljavanje Zemljinog nula.

  Kada su te zemlje bile pravi raj, ali napredak pretvoren u prokletstvo, započeo je rat uporabom nuklearnog oružja. Kao rezultat toga, ljudi su počeli umirati, a preživjeli postupno postaju mutanti. Ali ako je to dugi niz godina čovječanstvo naučilo podnijeti, umjetni um"Morgan"koji se pobunio protiv njih donio je nove probleme. Jedina je svrha osloboditi planet od ostataka ljudske rase.

  Rules of War renesansna igra djeluje prema uobičajenom načelu MMO strategije za ujedinjavanje igrača u borbi protiv neprijatelja. U tom slučaju neprijatelj nije sam, jer se možete oduprijeti mutantima i agresivnim sudionicima. Čak ni saveznici ne bi trebali biti pouzdani u potpunosti, jer mogu izdati odabirom više profitabilne transakcije za sebe.

  Game Total Domination Reborn, ovo je vojno-ekonomska strategija. Morate razviti mina u potrazi za mineralima, razviti svoje naselje i osobne vještine. Možete zaposliti desetke vrsta pješaštva, kao i vojnu opremu. Upoznajte tehnologije budućnosti koje učinkovito sužavaju s drevnim čarima i amuletima. Sudjelovati u najsloženijim misijama, razviti strategije, pronaći tajnovite artefakte, a sve za najvažniju zadaću igrača je sukob između Morgan i njezinih jeza.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more