Oznake

Totalni tenkovski generali

Alternativna imena:

Total Tank Generals taktička potezna strategija. Možete igrati koristeći svoje računalo, hardverski zahtjevi nisu previsoki. Grafika je dovoljno dobra za igru ovog žanra i ne izaziva nikakve zamjerke. Sve borbene jedinice realistično su izražene, a glazba će pomoći u stvaranju atmosfere bitaka Drugog svjetskog rata.

Drugi svjetski rat među svim suvremenim sukobima zanimljiv je mnogim stratezima zbog raznolikosti korištenog oružja i opreme. Neke od operacija ovog brutalnog sukoba još uvijek se koriste za obuku modernih časnika.

Imat ćete jedinstvenu priliku virtualno sudjelovati u sukobu koji se dogodio u prošlom stoljeću. Preuzmite jednu od frakcija po svom izboru i vodite svoje vojske do pobjede.

Iskoristite svaku priliku za pobjedu:

  • Uništite neprijateljske zalihe i preuzmite kontrolu nad teritorijama bogatim fosilima
  • Kontrolirajte prometna čvorišta kako biste olakšali logistiku
  • Postrojite svoje jedinice prije bitke
  • Spojite jedinice kako biste poboljšali svoje borbene sposobnosti

Ovo je samo mali popis onoga što morate učiniti. Upravljanje će biti jasno svim ljubiteljima poteznih strategija, a za početnike je predviđen mali trening na početku igre.

Igra je slična dobro poznatoj strategiji na ploči Risk, ali je zanimljivija i daje više mogućnosti igraču.

Borbenih jedinica predstavljeno je kao pojedinačni žetoni na bojnom polju. Bitka se odvija na teritoriju podijeljenom šesterokutnim ćelijama. Svaka jedinica može pomaknuti određeni broj ćelija po potezu i napasti neprijateljsku jedinicu. Na cestama se kretanje događa na većem broju ćelija nego na neravnom terenu, imajte to na umu. Vaše jedinice i neprijateljske jedinice se izmjenjuju. Nema žurbe, možete pažljivo razmisliti o svakom potezu i svakoj radnji. Uzmite u obzir teren i vegetaciju, teška oprema gubi učinkovitost u šumi ili planinama, a pješaštvo je ranjivo na otvorenim područjima. Rijeke i potoke možete prijeći preko mostova ili gaziti kroz plitku vodu, ali sporijom brzinom.

Kao u pravim bitkama, ovdje nije dovoljno imati jaču vojsku, potreban je i talent zapovjednika. Koristite neprijateljske slabe točke i okolno područje za pobjedu.

Uz kampanju za jednog igrača u kojoj će vaš protivnik biti umjetna inteligencija, mrežni način dostupan je protiv vaših prijatelja ili nasumično odabranih protivnika.

Ako se umorite od igranja Total Tank Generals, okušajte se kao programer. Izradite vlastite kampanje zahvaljujući praktičnom uređivaču. Igrajte sami i podijelite svoje scenarije s drugim igračima.

Total Tank Generals besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Kako biste kupili igru, posjetite portal Steam ili idite na web mjesto razvojnog programera. Cijena igre je vrlo niska i možda se upravo sada prodaje s velikim popustom.

Počnite igrati kako biste sudjelovali u najpoznatijoj vojnoj kampanji prošlog stoljeća!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more