Oznake

Ukupno Utjecaj

Alternativna imena:

Pregled igre Ukupna Utjecaj

Ukupno Utjecaj online - je multiplayer igra u stilu Postapokaliptika nema mjesečne naknade.

Sistemski zahtjevi za igru ​​su kako slijedi:

Operativni sustav: Windows XP, Vista, 7

Procesor s radni takt od 1,4 GHz

RAM: 512 MB RAM-a

Video: 3D hardverski akcelerator s 128 MB VRAM

Zvučna kartica kompatibilna s DirectX 9. 0

DirectX 9. 0C

Tipkovnica i miš

Internet

Ako imate računalo Vista, uvjerite se da je postavljena kompatibilnost sa sustavom Windows XP.

Pridružite nam se u igri totalni utjecaj prvenstveno skok potreban klijent - program koji optimizira Internet promet pojednostavljuje upload grafike. Nakon što su ga preuzeli, klijent će se automatski ažurirati po potrebi. S promjenama, ide u totalni utjecaj online registracije, možete dobiti nove značajke, predmete, također će biti dostupna nova odlagališta. Ukupna Utjecaj registracija sama po sebi je vrlo jednostavan - trebate unijeti željeno korisničko ime (naziv pod kojima će biti upisani u igri), lozinku i e-mail kako bi potvrdili svoj račun.

Nakon toga Ukupna Utjecaj Online igra od vas traži da odaberete jednu od dvije poslužiteljima na kojima je igra - Nevadi i Arizoni. Razlika između poslužitelja je da Nevada je bio otvoren kasnije, sve je manje koncentracija iskusnih igrača koji će uskoro izbiti u novak zvijezda bitke. Međutim, ako se osjećate dovoljno vješti u bitku s iskusnim borcima, početi igrati igru ​​utjecali Online poslužitelja Arizonu.

U jednom računu, možete stvoriti do pet različitih igrača. Ti će se tražiti da odaberete nadimak - ime za lika spolu i izgledu vašeg borca. Igra počinje s vama kao tim će biti dva slučajna plaćenik. Možete početi u mjestu (na mjestu) rezervacija, ali globalnu kartu, vidjet ćete mnogo više mjesta. Svako mjesto je grad u županiji, te ima jedinstvenu značajku ratovanja, njegov krajolik, njegova ograničenja bi stavke. Mjesto je:

- Šuma,

- S različitim vrstama urbanih zbivanja,

- Mjesta na kojima su plaćenici trening

- Posebna zatvorska mjesto za one koji krše pravila igre,

- Baze i kontrolne točke koje možete snimiti svoj klan.

- Posebne lokacije u obliku jame, u kojoj igrač može izvući vrijedne minerale.

Ukupno Utjecaj Online Igra ima tri vrste znakova:

- Tri pasmine

- Ljudi

- Rudari.

Svaki od ova tri ima svoju vrstu oružja i oklopa, kao i sustav borbe.

Oružje u igri postoje vrste, kao što su

- Automatski

- Kretala,

- Bacanje,

- Teška

- Polako

- Gužva,

- Rudar.

Da igrati online igre totalni utjecaj u borbenom modu, morate unijeti posebnu arenu u kojoj postoje tri vrste borbe:

- Opstanka,

- Od zida do zida,

- Team bitke.

Svaka bitka ima svoje karakteristike i taktike pobjede u njega. Izjednačiti šanse igrača, sve bitke su podijeljeni u rasponu od pet razina koje uključuju igrača sa sličnim razinama razvoja. Baš kad igrate totalni utjecaj, što će imati šest vještine, odgovara šest vrsta oružja. Izvorno razvijen vještine za 35%, ali kada koristite oružje, ta vještina povećava kako se povećava svoju štetu. Ukupno Utjecaj Online igra koristi antinakrut sustava i razvoj vještina u svakoj fazi ima svoje granice. Vještine može se poboljšati korištenjem posebnih implantata - na umelku, zdravlje, oklop, kapacitet, proizvodnja. Osim toga tu su i posebne vještine Perks (bonusi za određenim vještinama), koji je studirao za naknadu

- Izdržljivost

- Teška

- Kibernetiku

- Majstori drugom bojištu.

U pasa i rudara također ima svoje perks poput psa - Sposobnost za otvaranje vrata.

Povijest Svjetske igre započinje s top-secret vojni eksperiment provodi u SAD-u 1941. Kao rezultat ovog eksperimenta bio prolaz nepoznata zemlja, ili planet, ili paralelnom svemiru, ili na udaljenom kutku zemlje. U ovom području pokazali sverhneobhodimy zemljište za XXI stoljeća u kristalu i brojni plaćenici otišao da ga izvući - ili oduzeti od drugih. Da bi se ne samo preživjeti to i uspjeti u ovom svijetu lišen uobičajenih pravila civilizacije, mora biti u stanju boriti se dobro i odabrati tim kušati.

Ukupan utjecaj kako bi se igrati, pokazao se izvrstan zapovjednik i borac ne poznaje strah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more