Oznake

Total War: Shogun 2

Alternativna imena: Total War: Shogun 2

Total War: Shogun 2 - računalo strateška igra s poteze, vojne taktike. Čudno, ali igra je razvijen od strane britanske tvrtke, a objavljen je japanska tvrtka Sega. To je nastavak, odnosno tzv remake prve emisije serije igara - Ukupna rata. Prema publike i kritike, ovaj novi update, pokazati svijetu u 2011, poboljšanu verziju prvih pokušaja za programere. Igra Total War: Shogun 2 za amatere i profesionalce u više strateško razmišljanje.

Što bi ste igrati igru, morate posjetiti stranicu i igru ​​Shogun 2 Total War preuzimanje. To je ovaj dio serije igara postati dostupan za preuzimanje na osobnom računalu. Vi samo trebate imati potrebne program.

Igra Total War: Shogun 2 to igra je za početak inkrementalni strategije i taktike u realnom vremenu. Prije Total War - udio. Vaš glavni zadatak je upravljanje, administriranje stanje na strateške karte u koracima. Za svaki korak vas odvesti ste odgovorni, pod svoju vlast, kao i cijeloj naciji. Vi ćete se angažirati u reconnoitering, gospodarstva, istraživanja, religije i drugim važnim pitanjima za život države. Primarni cilj u igri Total War: Shogun 2 - da se ujedine feudalnog Japana u jednu vladajuće vlade pod parolom svoj klan.

Igra se odvija na tri velike stvarnim otocima koji pripadaju Japanu - Honshu, Kyushu i Shikoku. A događaji pripadaet na zaraćenih država razdoblju - feudalnog razdoblja u Japanu u XVI. stoljeću.

Vi, kao lider u zadužen za sve bitke koje se mogu pojaviti i na kopnu i na moru.

Kao što ste već shvatili da imate na početku igre odabrati klan na koje će se pridružiti i glavu gore. Ovdje su deset klanovi

• Oda;

• Takeda;

• Hojo;

• Hattori;

• Shimazu;

• Tokugawa;

• Mori;

• Uesugi;

• Datum;

• Tosokabe.

Oda - jedan najopakiji klanovi. Nositelj jakog duha i niske cijene najma i sadržaja Ashigaru vojnika.

Takeda - poboljšana moral vojske, što je najniža cijena od zapošljavanja i sadržaj. No, iskusni konjicu.

Hojo - predstavljeni brave nisu skupi, nije puno troškovi izgradnje i ostati opsadno jedinice. Možete zaposliti iskusne odreda.

Hattori - veliki ninja koji znaju svoj posao. Vojnici su dobro skriveni na bojnom polju, a trenirao umjetničke Keys.

Shimazu - vrlo pravi vođe, niski troškovi zapošljavanja i prebivalište samuraji katana.

Tokugawa - metsuke profesionalni, bolji odnosi u diplomaciji, niski troškovi zapošljavanja i stanovanja redovnika.

Mori - velika udaljenost kreće brodove. Niski troškovi izgradnje i ime broda.

Uesugi - najbolji redovnici, dobri prihodi od prodaje, najniže cijene najma i smještaja Shohei.

Datum - samuraji s nodati kao bonus za juriš narudžbi.

Tosokabe - veliki prihod od poljoprivredne seljaka. Sadrže strijelce po niskoj cijeni najma.

Grafike na dobroj razini, veliki glazbeni rezultat.

Može li nakon što je pročitao ovaj pregled, vidi također Total War: Shogun 2 video. A onda tiho igre Total War Shogun 2 Preuzimanje.

Dobro da igraju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more