Oznake

Urbanscaper

Alternativna imena:

Townscaper vrlo je jedinstven graditelj gradova. Ovdje je grafika slatka u stilu crtića. Soundtrack je neobičan, s umirujućim učinkom.

Nema konačnog cilja u igri. Vaš zadatak je izgraditi prekrasan grad. Ovaj proces nije tako jednostavan kao što se može činiti.

U igrici birate boju fragmenata, zatim ih dodajete lijevom tipkom miša, a uklanjate desnom tipkom miša. U isto vrijeme, umjetna inteligencija gradi teritorij za vama.

Igranje Townscapera nije teško, ali morat ćete pronaći neke uzorke kroz pokušaje i pogreške kako stvoriti jedan ili drugi element.

Istovremeno, nitko vas nigdje ne žuri. Postupno gradite prostor kako želite.

Igra mijenja doba dana. Vaša kreacija izgleda drugačije ovisno o rasvjeti.

Grad je naseljen. Noću se pale svjetla na prozorima zgrada. Na nasipe lete jata galebova. Golubovi žive u parkovima i vrtovima.

U igri postoji mnogo arhitektonskih oblika. Ako možete shvatiti što je što, dobit ćete gotovo neograničene mogućnosti. Gradovi koje ćete graditi mogu pripadati bilo kojem povijesnom razdoblju. To mogu biti drevna naselja s uskim ulicama ili moderni megacities s visokim neboderima.

Igra će vam dati:

  • Dobro raspoloženje
  • Pomozite otkriti talent dizajnera
  • Sposobnost stvaranja grada kojem će se drugi igrači diviti

, a možda i više.

Proces igre umiruje i omogućuje vam bijeg od svakodnevne gužve i gužve na poslu. Nije potrebno stalno se baviti gradnjom. Možete pogledati svoju kreaciju i uživati u šumu valova i promatrati let ptica.

Ništa vas ne ograničava, kombinirajte stilove kako želite, vođeni svojom maštom. Umjetna inteligencija u igrici sve će to pretvoriti u prekrasan grad iz bajke. Samo programeri znaju koliko opcija izgradnje postoji u ovoj igri. Najsloženiji od njih sastoje se od ogromnog broja elemenata koje je potrebno rasporediti na određeni način, a onda se rezultat može pokazati najneočekivanijim.

Uvijek možete pokazati svoju kreaciju drugim igračima. Ne mogu postojati dva identična grada u igri za različite ljude. Svatko će imati svog pojedinca.

Ako ne želite provesti mnogo sati pokušavajući smisliti kako doći do određenih zgrada i arhitektonskih elemenata. Pronaći ćete mnogo gotovih rješenja na netu i naučiti osnove pomoću ovih uputa. To će vam pomoći da brzo shvatite što i kako funkcionira u svijetu igara i, vođeni tim znanjem, otkrijete mnoge nove stvari u budućnosti.

U svakom slučaju, igrajući ćete dobiti puno pozitivnih emocija, što znači da vrijeme neće biti potrošeno uzalud. Čak i ako prvi put ne uspijete stvoriti sve kako ste zamislili, bit ćete zadovoljni ugodnim vremenom provedenim u igri.

Townscaper preuzmite besplatno na PC, nažalost neće raditi. Igru možete kupiti na Steam tržištu ili na službenoj web stranici programera, cijena igre je simbolična.

Ako ste umorni od pucačina, strateških bitaka, samo se želite odmoriti od svega i opustiti, počnite igrati, ova igra je upravo ono što vam treba!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more