Oznake

Trgovački otok

Alternativna imena:

Trade Island je zanimljiva igra u žanru simulatora urbanog planiranja s elementima farme. Možete igrati na mobilnim uređajima sa sustavom Android. Grafika je lijepa, u stilu crtića, detaljna. Glasovna gluma je profesionalna, glazba je vesela i može vam podići raspoloženje čak i po oblačnom danu.

Igra će vas odvesti u tropske krajeve. Ovdje je ljeto tijekom cijele godine, turizam napreduje, a polja sazrijevaju s žetvom.

Vjerojatno ćete uživati u razvoju grada na takvom mjestu i vođenju farme. Ali prije nego počnete s glavnim zadacima igre, morate proći kroz nekoliko jednostavnih misija. Tijekom prolaza naučit ćete kako komunicirati sa sučeljem igre i pokazati vam što trebate učiniti. Odmah nakon toga bit ćete spremni za početak igre.

Zadaci u Trade Islandu su zanimljivi i raznoliki, a što je najvažnije ima ih mnogo:

  • Istražite tropski otok
  • Upoznajte stanovnike grada i uspostavite komunikaciju, ispunite njihove naloge
  • Graditi stambene objekte, kafiće i trgovine, postavljati ceste
  • Sakupite kolekciju rijetkih automobila
  • Postavite proizvodnju raznih predmeta i trgovajte njima kako biste zaradili valutu u igri

Ovo su glavne vrste aktivnosti za koje ćete biti angažirani kada igrate Trade Island na Androidu.

Zaplet igre nije ograničen na jednu priču. Otok je prilično velik i na njegovom teritoriju kriju se mnoge tajanstvene lokacije pune tajni. Osim toga, postat ćete sudionik u pričama lokalnih stanovnika. Neki od njihovih zahtjeva omogućit će vam da preuzmete uzbudljive misije tijekom kojih možete dobiti mnogo vrijednih predmeta.

Građana su kao pravi ljudi, svatko od njih ima karakter, povijest i želje, to nisu osobe bez lica. Zahvaljujući ovoj značajci, možete pronaći mnogo prijatelja među stanovnicima Trade Islanda.

Zabava u tropskom raju trajat će dugo. Zavirite u igru svaki dan, a kako bi vam bila zanimljivija, programeri su pripremili darove za posjetu. Nema potrebe trošiti puno vremena. Ako ste zauzeti, samo provedite nekoliko minuta na Trade Islandu i uzmite svoju nagradu.

Kreatori igre neće vas ostaviti bez tematskih događanja tijekom praznika. Sudjelujte u zabavnim natjecanjima i osvojite jedinstvene nagrade. Kako ne biste propustili priliku, nemojte onemogućiti automatsko ažuriranje ili ručno provjeravati nove verzije.

Trgovina unutar igre nudi kupnju korisnih predmeta, resursa koji će biti potrebni tijekom igre i ukrasa. Kupnje se vrše za valutu u igri ili pravi novac. Ne morate trošiti novac, ali ako želite zahvaliti programerima, možete to učiniti na ovaj način.

Da biste igrali, vaš uređaj mora biti spojen na internet. To je normalno, trenutno većina mobilnih igara zahtijeva stalnu vezu s poslužiteljem.

Trade Island možete besplatno preuzeti na Android putem veze na stranici.

Počnite igrati odmah i dobijte priliku postati uspješan vođa grada smještenog na neobično lijepom mjestu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more