Oznake

Trainz 2012. Vaš željeznice

Alternativna imena: Trainz 2012. Vaš željeznice

Zahtjevi sustava:

Procesor: Pentium D 3. 4 GHz

RAM: 1 GB

Video: 128 MB

Disk Space: 16 GB

Trainz 2012. Vaš željeznice - puna simulacija kontrole željezničkog svim razredima i boje, u rasponu od parne lokomotive i završio s modernim velike brzine vlakova. Jedinstveni, pa čak i malo smirivanje umirujuće zvuk kotača, treperi izvan scenografiju i linija željezničke pruge, koji se proteže na horizontu, to je ono što je vožnja vlakom do trainz simulator 2012. No, sve to romantika ceste postoji downside. Tko su momci, pa čak i neke cure na veliku željeznih vlakova, nije htio biti u njegovoj kabini i ići na dugo putovanje. Vlak ulje miris, vjetar, sve je to igra trainz Simulator 2012 u stanju provesti. Međutim, svi ostali radosti i management ima duge vlakova, putnika ili teretnih vlakova u trainz 2012

Provodi se na visokoj razini.

Vlak polazi

U trainz simulator 2012 sve neće biti ograničen na samo trčanje vlak, što će biti predmet strelice, cestama i drugim uobičajenim atribute životu željeznice. Vi ćete naučiti kako da brzo i lako razumjeti ogroman uboda željeznica shvate to znači svih vrsta prometnih znakova, naučiti sve vrste semafor signala. U trainz 2012 može se upravljati ne jedan nego nekoliko vlakova, a možete dobiti kao vozač jednog od spojeva ili kontrolirati sve antene. Trainz Simulator 2012 Igra će se stalno prilagoditi položaj privremena, jer točnost u vlaku za jednog od najvažnijih osobina. Zadaci će uvijek ovisiti o trenutku kada će trebati određeno vrijeme da dostavi putnika ili tereta, put nije izgubila u složenom isprepletenost željeznica. Cijeli mode simulacija, vaš zadatak će biti još kompliciranije, jer je potrebno stalno pratiti poreznih stopa, ovisno o opterećenju što se nosi, inače katastrofa će se izbjeći. A ako vam je dosadno s modernim vlakovima u Trainz 2012. Vaš željeznice imaju priliku da sjedne na klasični parni vlak i potrošiti ga na povijesnim rutama.

Urednik

Glavna inovacija od zadnjeg dijela željezničke simulatoru bio napredniji editor, gdje ćete biti u stanju stvoriti svoj vlastiti svijet. Ovdje je mjesto gdje skrenuti, osim polaganja naprijed kilometra načina na koje možete poboljšati krajolika, sadnju drveća, podizanje kuće i mijenjaju krajolik na svoju vlastitu. Ovaj šareni i gotovo beskonačan u svojim mogućnostima dizajner, ima širok izbor vlakova i automobila, a vi ćete biti u mogućnosti naplatiti sastav svojih snova i poslati ga na vas stvorio na isti način. Cijela igra galerija ima više od 400 poslovnih jedinica stvarni vlak opreme, u rasponu od klasičnih parnih jedinica, a završava sa super modernim velike brzine vlakova. Svi modeli s iznimne preciznosti su prebačeni u digitalnom obliku, a možete biti sigurni da će biti predstavljen upravo automobilom ili vlakom, jer postoji ili je postojala, uključujući čak i najsitnijih detalja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more