Oznake

Travian

Alternativna imena: Travian

Travian virtualni svemir

Igra Travian jedinstvena je vojno-ekonomska strategija. Ima mnogo značajki, počevši od vrlo šarene i izvanredne grafike, izrađen je u ručno crtanom minimalističkom dizajnu, ali u isto vrijeme u vrlo visokoj kvaliteti, pa sve do činjenice da je u sklopu njega održano Europsko prvenstvo među igračima. okvir od 2011. Neki ovaj projekt za više igrača temeljen na pregledniku nazivaju sportskom i tehničkom igrom.

Programeri i autori ove igre obdarili su je mnogim funkcijama, zadacima i jedinicama, ali unatoč tome, vrlo je lako kontrolirati. Igra ima svoj početak i kraj, glavni zadatak igrača je uhvatiti selo Natar, uništiti ga i dobiti poseban artefakt. Uz njegovu pomoć možete izgraditi svjetsko čudo, a nakon što ga pumpate na razinu 100 igrač se smatra pobjednikom. To je nemoguće učiniti u igri za jednog igrača, pa se korisnici pridružuju timovima, rade zajedničke planove i razvijaju strategije koje vode njihov tim do pobjede.

Sve o Travian Legends i Travian Kingdoms

Kako biste počeli igrati Travian, potrebna je registracija. Obrazac za registraciju popunjava se gotovo trenutno, igrač mora ostaviti svoju e-mail adresu i dvaput napisati istu lozinku. Korištenje gumba društvenih mreža dodatno olakšava prijavu. Nakon postupka registracije, igrač se nađe u svijetu u kojem mu programeri nude izbor od tri države sa svojim narodima, od kojih svaka ima svoje karakteristike, prednosti i slabosti, kao i značajke u ekonomskom i vojnom razvoju:

  • Rimljani - država naseljena Rimljanima se razvija sporo, pošto se trgovci kreću sporo i ne mogu puno odnijeti, ali postoji mogućnost dvije akcije odjednom, gradnja unutar sela i obrađivanje polja vani, njihov gradski zid je poredak jačine nego kod drugih naroda. Rimska vojska pod vodstvom pretorijanca jaka je i moćna, iako se skupo i sporo stvara;
  • Gali - najprikladniji za početnike, brži su iu borbi iu trgovačkim pokretima. Njihova prednost su velika spremišta i prisutnost zamki; mogu se postaviti po gradu za obranu od napadača;
  • Nijemci su izvrstan ratoboran narod, pogodan za igrače koji vole vojnu komponentu igre. Idealni su za pljačku susjeda i uništavanje tuđe zemlje, no početnici će se s njima teško nositi u ekonomskom dijelu igre.

Jednim od novih dodataka u igru su dodana još dva plemena - Huni i Egipćani. Oba plemena imaju i prednosti i nedostatke. Egipćani su prikladniji za početnike, jer se bolje brane i imaju oklopne jedinice. Osim toga, ima više prenosivih resursa i snažnih zaštitnih zidova. Huni su pak prikladni za iskusne igrače, one koji su već igrali više od jednog svijeta Traviana i razumiju logiku igre. Njihova prednost je izuzetno jaka konjica i brzina. Oni se više oslanjaju na zaštitu svojih saveznika, jer su više usmjereni na napad.

Travian je vrlo zanimljiv za igranje, iako postoje samo četiri vrste resursa - željezo, drvo, glina i žito, razvoj industrije podiže igrača na višu ekonomsku razinu. Najpotrebniji resurs u projektu je žito, troše ga i vojska i stanovništvo, polja na kojima raste vezana su za selo. Možete povećati crpljenje resursa izgradnjom proizvodnih pogona i pripajanjem oaza, ali u isto vrijeme oni imaju i velike nedostatke: neprijatelji mogu lako proći kroz njih i opljačkati gradove.

U Travian Legends, razvija se vojska svake nacije. Ukupno pet vojnih grana:

  • Pješaštvo
  • Konjica
  • Odjel špijunske obavještajne službe
  • Osadni mehanizmi
  • Vođe - kod Rimljana su senatori, kod Gala su vođe, a kod Germana su vođe.

Vojne akcije razlikuju se po prirodi i svrsi napada, možete napasti kako biste opljačkali, uništili cijelu neprijateljsku vojsku ili uništili selo do temelja. Za uspješan razvoj, igrači moraju međusobno komunicirati, uspostavljati trgovinske odnose, sklapati paktove i saveze. Autori su također predvidjeli sklapanje sporazuma između sindikata.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more