Oznake

Travian

Alternativna imena: Travian

Na početku imate malo mjesto sa samo jednim zgrade. U Travianu postoje četiri vrste resursa: drvo, glina, željezo i usjeva. Prije nego što idete na izgradnju zgrada, treba se pobrinuti za vađenje resursa. Kada uspostavite proizvodne resurse, možete otići u razvoju središnjeg dijela svog sela. Izgradnju skladišta i žitnica, možete pohraniti više resursa i cache pomaže zaštititi ih od racija protivnika. Svjetska Travianu niste sami. Ovdje možete igrati s tisućama drugih igrača. Najvažnije je da ti su igrači iz okolice svog sela. Kartica omogućuje vam da provjerite položaj drugih igrača u blizini svojih naselja.

Sučelje

Pregled: Ovdje ćete naći svoje polja resursa

Selo: U središtu mjesta možete graditi zgrade

Karta: Ovdje možete istražiti okolicu sela

Statistika: Tablice s ostalima iz

Izvješća: Informacije o svim događajima u selu

Poruke: Slanje i čitati osobne poruke

Sada imate sva potrebna znanja za igru. Možete započeti igru ​​odmah nakon registracije.

Rimljani

Legionar

Legionara - jednostavan i svestran pješadijske Rimljana. Borbene jedinice ovog tipa vojnika multilateralne razvoja: oni obavljaju dobro, kako u napadu tako iu obrani. Ali ipak, njihova glavna svrha - kako bi zaštitili naselja iz Rimskog carstva konja neprijateljskih jedinica.

Preduvjeti za istraživanje: Nitko

Preduvjeti za obuku: vojarne

Pretorska

Praetorians dugo proći obrambeni vještine obuke za daljnju službu u Senatu kao život garde. Njegova legendarna slava oni zaslužuju zahvaljujući izvrsnoj sposobnosti za blisku borbu protiv neprijateljske pješadije. Međutim, Praetorians nisu sposobni za snažan udar, a ne toliko vješti i jaka obrana od konjice, kao i njihova braća po oružju - legionara.

Preduvjeti za istraživanje: Akademiyauroven 1 Forge oklopa razina 1

Preduvjeti za obuku: vojarne

Imperian -

Imperian - jedinice napadaju trupe Rimu. To je brz i jak u napadu nego obrana užasava neprijateljske trupe.

Međutim, platiti za sve - trening Imperijani dosta dugo i skupo.

Preduvjeti za istraživanje: akademija razina 5, Kovačnica razina 1

Preduvjeti za obuku: vojarne

Horse izviđanje

Reconnaissance jedinica Rome. Prilično brzo vojnika, međutim, troši 2 jedinice žita po satu. Točne informacije o broju neprijateljskih vojnika i utvrda - uspjeh u bilo kojem ratu. Samo izviđač moći tajno ući u neprijateljske selu i dobiti potrebne informacije o količini resursa i zaštite.

Ako nema neprijatelja u selu izviđača, izviđanje ostaje nezapaženo.

Preduvjeti za istraživanje: stabilnu razinu 1, Akademija razina 5

Preduvjeti za obuku: Stabilni

Konjica car

To je standardna konjanika Rimljani, za racija i iznenadnim brzim napadima. Konjaničke postrojbe cara nije tako brzo kao galskim groma, ali jaki u napadu i obrani od dovođenja strah nespremne protivnika. Međutim, valja imati na umu da je odredba konja i jahača trošak nije jeftin!

Preduvjeti za istraživanje: Stabilno uroven10, Akademija razina 5

Preduvjeti za obuku: Stabilni

Taran

Ram je teška oružje podrška za rimske pješadije i konjice. Njegov je cilj uništenje rimskih zidina, ograda ili galskog bedema Nijemaca. Čime se olakšava korištenje ovnova neodgodivim obvezama pješaštva i konjice. No, Ovnovi ne bi trebalo dopustiti da napad bez podrške ostalih vojnika, jer oni sami su slabi.

Više i jače obrambene fortifikacije, još vam je potrebno ovnova za njihovo uništenje.

Preduvjeti za istraživanje: akademija razina 10, razina Radionica 1

Preduvjeti za obuku: radionica

Senator

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more