Oznake

Trials Evolution: Gold Edition

Alternativna imena: Trials Evolution: Gold Edition

Zahtjevi sustava:

Procesor: Intel Core 2 Duo E6700 ® ili AMD Athlon64 X2 6000 +

RAM: 2 GB, a iznad

Grafička kartica: GeForce 8800 GT / Radeon HD 3850

Slobodan prostor na tvrdom disku: 4 GB

Trials Evolution: Gold Edition - Posebno izdanje popularne arkadne utrke motocikala s izlazom na bogatstvo nevjerojatnih akrobacija i skokova. U Gold Edition igre postao dio izvorne arkade i dvije dopune na njega - Riders of Doom i podrijetlu boli. Za razliku od konzole verziji igre koja je objavljena na većini platformi platformske godinu dana ranije, evolucija suđenja Gold Edition PC verzija ima prošireni popis dostupnih misija i načina igre.

Gameplay

Trials evolucija Gold Edition 2013 ne kontrolira je složen i općenito izgleda prilično jednostavna. Igra podsjeća na staru osam-bitni piksel utrku na motociklima, ali s više zanimljivih i sofisticirane grafike. U pravilu, pred nama će biti motor, koji ćemo vidjeti samo iz jednog kuta - strani. Pod motocikl će biti nešto slično na stazi, kao što je, jer mi se rijetko događa upravo ravno, te će se uglavnom provoditi vrijeme skakanja s ogromnim gromadama na drugim velikim kamenim blokovima, ljuljajući platforme, graditeljstvo, spaljivanje nafte dizalice razasute iz divovskog kotača dampera i puno više. Glavni zadatak ujedinjuje sve razine igre Trials Evolution: Gold Edition je catchy pjesma prijeći određeni vremenski period kako bi se osvojiti jednu od tri medalje. Upravo kako bi se igrati i kako ih postići, a glavna razlika je obično prljavštine i suđenja evolucija Gold Edition, obožavatelji imaju tendenciju da kupi taj ne-trivijalan zadatak. Ako se u utrkama, sve je lako - pritisnite na plin i pokušati ući u zavoje, a pokret je naprijed i samo naprijed, a zatim Trials evolucija Gold Edition 2013 potpuno drugačije igra. Evo, igrač neće imati vremena da back off, da se pripreme za skok, balansirati na jednom kotaču, pa čak i učiniti prije cartwheels - sve kako bi se postigla ciljeve određenoj razini.

Opasnost - plemenit cilj

Igra snima odmah i trajno, a to nije nevjerojatnih grafike ili zamršen gameplay, a pogon i adrenalina, što nije i više nego dovoljno za jednu igru. Sa svakim novim razine suđenja evolucija Gold Edition kom je stavio pred vama sve nove zadatke, postupno povećanje njihove složenosti, prisiljavajući potragu za novim pristupima riziku i da ispunjavaju sve uvjete potrebne za pobjedu. Često ćete čekati neočekivanih iznenađenja kada morate proći liniju na motociklu s razbijenom spremniku, gubi gorivo ili biti lišen bicikla kočnice. No to nije sve, jer duhoviti programeri mogu zamijeniti svoj bicikl i napraviti čudne predmete, od skija i komad šperploče, a završava s leteći tanjur.

Internet

Drugi važan dio modernih igara, uključujući i suđenja evolucije Gold Edition, koji imaju tendenciju da se kupiti puno zabave i ekstremnih sportova, tu želju podijeliti ili hvaliti s drugim navijača u igri, koja koristi napredne mogućnosti integracije na internetu. Dakle, koristeći posebnu uslugu, možete dodati igre izravno snimanje svoj dolazak iz glavnog izbornika u igri na Youtube, preuzimanje ili stvoriti vlastite pjesme podijeliti s drugim fanovima utrke zabave.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more