Oznake

Trine 2 prošireno izdanje

Alternativna imena: Trine 2 prošireno izdanje

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 1 GB

RAMDAC: GeForce 7600/Radeon HD 2400

Disk Space: 1. 5 GB

Trine 2 - arkadna igra razvijen od strane jednog od finskih tvrtki, nastavlja se tradicija uspostavljena prije mnogo godina, u osvit računalne igre. Trine 2 igra mehanika je vrlo sličan prethodno popularne igre u kojoj igrač pao pod kontrolom tri izgubljen u vremenu Viking. Svaki od likova je imao svoje izuzetne sposobnosti, a samo pomoću sposobnosti svakog člana tima mogao proći razinu do kraja. Igra Trine 2 također ima tri glavna lika - pametni i brzo lopov Zoya, moćan i nezamjenjiv gužva vitez Pontius i mađioničar upravljački elementi Amadeus. Svaki član tima je za razliku od drugog, i koristiti svoje ključne značajke i prednosti može biti postignut prije raspletu radnje.

Plot

Igra Trine 2 je povezan vrlo zbunjujuće zemljište, gdje ćemo reći cijelu sporednu svemira Trine 2, igraju lako i teško u isto vrijeme. Pripovijest o igri od mjesta gdje je prvi dio završio. Fairy Kraljevstvo je spašen, zlih uroka uništeno, ali idila trajala je vrlo kratko vrijeme i opet u cijelom svijetu, u kojem su glavni likovi žive pod ozbiljnom prijetnjom. Ovaj put glavni artefakt Trinh 2, koji uređuje svijet i svemir u jednom njegova muči i opet spasiti svijet je potrebna tri nejednaki likova, a njihova suglasnost da se artefakt misije odlučio da neće pitati. Još jedna nesreća za igranje svemir Trine 2 bio invazija goblina pod vodstvom svojega vođe odlučio uništiti poznati svijet i preuzele kontrolu nad predmetom.

Heroes

U Trine 2 morati igrati sve likove, njihove prednosti korištenja sto posto, ali većina misija imati nekoliko opcija za igru ​​i može čak se razlikuju za kućne ljubimce. Mađioničar i mađioničar Amadeus zorni primjer pacifist, jer on nema u svom arsenalu Instituta jednom napadu vještina i koristi svoju moć stvaranja. To je ova značajka će omogućiti da se prođe kroz strašne močvare i kretanje kroz velike ponora, jer će to Amadeus stvoriti iz ničega kocke i piramide graditi mostove. S vještina posta mađioničar, količina, kvaliteta i veličina stavke će rasti. Poncije, vitez do kosti, njegova priroda, njegova priroda je borba, a više protivnika Suočit će se, ugodnije će se osjećati. Korištenje mač i štit, kao i brojne vještine snage, Poncije će moći na miru da bi pritisak neprijatelja, dok su njegovi partneri će biti angažiran u najmanje važne stvari. Igra Trine 2 ima treći lik koji je, upravo, koji se izdvaja iz tog samom poduzeću. Ovaj lopov, ovaj lopov, agilan i brz, sposoban prolazili u većinu nedostupnim uglovima, penju vina i užad, a ponekad to može pokazati svoje očnjake, desetkuje svoje neprijatelje iz malog samostrel, ali najkorisniji vještina u svom arsenalu bi balon s niskim gravitacija, pri čemu će moći raste nagore. Taj niz različitih igri Trine 2 je veliki izbor opcija i isprepletene zemljište misija, ispunjen do vrha sa zagonetke, i razlikovati igru ​​od ostalih arkadama.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more