Oznake

Triviador

Alternativna imena: Trividator

Game Triviador browser igra, koja kombinira posjedovanje znanja iz različitih područja i bitaka.

U browser-based online igre Triviador registracija se obavlja putem službene web stranice u igri, kao i imati priliku da se registriraju preko popularne društvene mreže stranice na internetu - Facebook. Pridružite nam se u igri i web sučelja prikazani su na engleskom jeziku.

Kako bi se registrirali online igre Triviador ćete morati učiniti sljedeće:

1) Pronađite službene web stranice Triviador, dok koristite bilo koju tražilicu za koje znate. Na primjer, Yandex.

2) Nakon što ste otvorili stranicu, prije nego što se odmah početi skidanje igre. To će se prikazati na pitanje da li želite stvoriti. Ako se ne slažete, onda samo kliknite na X u gornjem desnom kutu. A ako je suprotno, a zatim potvrdite okvir veze «Sing unutra». Nakon toga ćete vidjeti prijavnicu.

3) U prvoj stanica pisanje e-pošte (vaša e-mail adresa).

4) Zatim upišite sljedeću ćeliju lozinku (zaporku). To mora biti vrlo jedinstven i sadržavati slova i brojke.

5) Zatim odaberite Usename (vaše korisničko ime).

6) čitati dijelove koji su u nastavku, ako se slažete s njima, obilježiti ih. Vi trebate kliknuti na trgovima, koja su suprotna stavke.

7) I na kraju, kliknite «registracija».

Sada ste legitimni korisnik Triviador igre i sve svoje uspjehe, bit će spašen.

Igra Triviador imajući sve svoje uspjehe, može samo registrirani korisnici igri. S obzirom da je ova igra je browser, najviše pozornosti posvećuje high-speed Internet priključak. Parametri računalni sustav mora biti manja od prosjeka. Ovo je kako bi se osiguralo da se igra radi u redu.

U browser igra ćete igrati Triviador ljudi koji će dati svoju boju, a vi ćete imati svoj dvorac. Boje u igri: plava, žuta i crvena.

Bitke u Triviador online neobične. Odabrani za borbu dva protivnika. To može biti vi ili netko drugi dva igrača.

Kao dvoboj bit će vam dati pitanje na koje treba odgovoriti za određenu količinu vremena. Tko odgovori na ovo pitanje ispravno pobjeđuje. Nakon odgovor je borba u kojoj je pobjednik ubija gubitnik i uzima svoje mjesto.

Igra će se pred vama je karta na Zemlji, morate pobijediti. Više osvojiti, više vaših bližnjih će biti postavljeni na karti, a time ćete postati pobjednik.

Pitanja u igri su vrlo jednostavna. Oni dolaze iz različitih sfera: od povijesti, a završava s popularnim crtanim filmovima.

Online browser igra besplatno Triviador vam dati priliku testirati svoje znanje i sposobnost za osvajanje svijeta sa svojim karakterom.

Prijavite Triviador u igri i spasiti svoje rezultate. Nemojte se bojati isprobati svoje znanje. Budite svjesni, što će svakako doći na pobjedu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more