Oznake

Toskanska avantura

Alternativna imena:

Tuscany Adventure igra na farmi za mobilne uređaje. Ovdje ćete vidjeti prekrasne svijetle grafike u crtanom stilu. Glazba je zabavna, a likovi pozitivni.

U ovoj igrici morate postati pomoćnik djevojke po imenu Olivia. Pomozite joj da spasi svoju farmu od napada lokalnog grofa. Pretvorite oronulu farmu u uspješan posao.

Da bi sve uspjelo potrebno je učiniti puno stvari:

  • Istražite područje oko sebe korak po korak
  • Čisto zemljište za nova polja i proizvodne zgrade
  • Brinite se o životinjama i pticama
  • Proizvesti robu za prodaju
  • Upoznajte sve susjede oko farme
  • Dovršite zadatke da zaradite novac i iskustvo

Igranje Tuscany Adventure neće biti teško, ali ne biste se trebali opustiti.

Glavni zadatak je nabaviti materijale za proširenje farme i izgradnju zgrada. Da bi se to postiglo, novi teritorij mora biti pripojen. Troši energiju, kao i većina igara u ovom žanru. Ponekad se može nadopuniti pronalaskom određene vrste biljke tijekom promocije. U suprotnom ćete morati pričekati nadopunu zaliha.

Dok čekate, bit će prilike brinuti se o poljima, brinuti se za životinje i proizvoditi hranu.

Moći ćete odabrati stil zgrada, ukrasiti teritorij ukrasnim elementima po vašem izboru. Vi sami određujete gdje ćete smjestiti zgrade, učiniti farmu kompaktnom ili, naprotiv, zauzeti ogroman teritorij.

Chatajte s drugim igračima, pozovite svoje prijatelje i igrajte zajedno online. Stvorite saveze i zamolite druge igrače da vam pomognu, pomozite sebi. Izvršavajte zajedničke zadatke i sudjelujte u natjecanjima.

Poželjno je da u udruzi budu samo aktivni igrači, inače će biti teško doći do najvrjednijih nagrada tijekom natjecanja.

Koristite ugrađeni chat za komunikaciju.

Igra zahtijeva redovitu pažnju, jer se tako velika farma ne može dugo ostaviti bez nadzora. Prijavite se u igru svaki dan i dobivajte dnevne i tjedne nagrade za prijavu i aktivnost.

Sezonske praznike i vrijeme velikih sportskih događaja bolje je ne propustiti. U takvim danima dobit ćete priliku osvojiti jedinstvene nagrade sudjelovanjem u tematskim događanjima sa zanimljivim nagradnim igrama.

Programeri aktivno podržavaju igru. Redovito se objavljuju ažuriranja s novim ukrasima, zabavnim natjecanjima i drugim sadržajem.

Trgovina unutar igre omogućit će vam da malo brže razvijete svoju farmu i kupite nedostajuće resurse, energiju ili ukrasne predmete. Neki od proizvoda dostupni su za valutu u igri, neki samo za pravi novac. Nije potrebno kupovati za novac, ali na ovaj način možete financijski podržati programere ako želite. Asortiman se redovito ažurira, za blagdane postoje velikodušni popusti.

Tuscany Adventure besplatno preuzimanje za Android, možete slijediti vezu na ovoj stranici.

Pridružite se sada kako biste spriječili lokalnog grofa da uvrijedi prijateljsku Oliviju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more