Oznake

UFO Online

Alternativna imena: NLO, NLO

NLO-Online je besplatna multiplayer igra u stilu Postapokaliptika. NLO online igre na internetu - to je okrutna svjetski mir city-41, svijet nakon 2024, kada su pridošlice na zemlji je poslano strašna virusa koja je pogodila gotovo cijelo čovječanstvo. Stranaca dio je ostao na Zemlji, a većina od njih neobjašnjivo ode. Preživjeli su ljudi koji je podlegao virusu i ne mutirani, a sada se bore s vlastitom vrstom, te o strancima.

Uvjeti za igru ​​Minimalna konfiguracija:

- Procesor: Intel Pentium ® 4 2. 5 GHz ili ekvivalentni

- RAM 1 GB

- Video: Radeon 9800 ili GeForce 6600 s 128 MB grafičke memorije (mora podržavati Shader Model 2. 0)

- Network Connection - 64 kbps

- Tvrdi disk: 500 MB slobodnog prostora

Pridružite nam se u igri UFO Online potrebno preuzeti i instalirati poseban softver klijenta koji optimizira proces igri i automatski ažurira. Zatim UFO Online Online registracija je zatraženo da unesete svoj nadimak (željeni u igri ime), lozinke, e-mail, složiti se s pravilima i prihvatiti sporazum upute. Budite sigurni da unesete kod u slici, koji sprečava robota u igri. Za vaše podrške i mogućnosti umrežavanja s vršnjacima i ljubitelja ove igre ima zajednici VKontakte i Facebook, što je osobito korisno ako su poslužitelji pod održavanje.

UFO Online online igra podijeljena na sektore koji će se premjestiti vaš lik. Nakon što mu se kreće uzeti malo vremena za odmor. U nekim sektorima će se građevine ili cijele zajednice, koja će vam dati priliku da se koristiti gaming usluge, kao što su:

- "Shop",

- "Skladište"

- "Arena" i drugi.

Kada igrate igru ​​UFO Online online onda vaš lik će imati šest glavne karakteristike:

Snaga

- Dex,

- Body

- Percepcija

- Intelligence

- Karizma.

Viši lik, manje iskustva, on će morati dobiti ovaj ili onaj vještinu. Uz pomoć posebnih vještina u "trening" možete razviti svoj karakter. Vaš lik će imati ruksak i osobne stvari trofej. Ove stvari koje mogu prodati, zamijeniti razmijeniti s drugim igračem, ili - ako se stvari trofej - da ih izgubiti u trenutku smrti. A ako je vaš ruksak je preopterećen, dio stvari su se riješiti.

Oružje ima nekoliko klasa koje ovise o taktičkoj svrhu određenu vrstu oružja. Kada počnete igrati igru ​​online UFO Online, bit će vam pružiti s osnovnim oružje - pištolj, te s razinom karaktera, te dobiti pristup drugim vrstama oružja, kao što su:

- Jurišnih pušaka,

- Strojnica,

- Oružje za borbu na otvorenom prostoru.

Svako oružje ima svoje jedinstvene karakteristike koje treba uzeti u obzir prije igranja NLO Online.

Battles u igri provodi korak po korak. Da bi bili uspješni u NLO online igru ​​korisno provesti vrijeme dodijelili za planiranje svoj sljedeći korak u borbi. Onda su svi likovi gube svoje postupke. Bitka se nastavlja sve dok se vaš tim ne pobijedi, ili dok se borac neće biti ubijeni od strane neprijatelja. Ako vaša momčad pobijedi, možete prikupiti sve trofeje, koji je ostao nakon poraženih neprijatelja. Ako želite napasti bilo koji drugi igrač, provjerite da li dopustiti sektor za napad. Ali pazi - ako je trenutak bitke iznenada prekinuli internetsku vezu, vaš lik će ostati u borbi i drugih znakova može nanijeti štetu i do ubojstva. Svi borbeni mjesta u igri su jedinstveni, podijeljen u stanicama i imaju vlastiti krajolik.

Online igre UFO Online daje igračima priliku da se trgovina, posjetiti trgovine, prodaje svoje stvari drugima. Osim toga, trgovinski odnosi su mogući samo između stvarnih ljudi, ugovori nisu automatski generira.

UFO Online Registracija će se otvoriti pred vama priliku da se dokažu kao veliki borci, neustrašivi, briljantan strateg i taktičar i doći do vrha u ovoj igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more