Oznake

Taktika ukrajinskih obrambenih snaga

Alternativna imena:

Ukraine Defence Force Tactics taktička strategija na poteze. Igra ima jednostavnu grafiku, ali sve izgleda prilično lijepo. Zvuk je dobar, kadrovi zvuče realno i glasno. Vaš zadatak u igri, vodeći malu vojsku, je poraziti nadmoćne neprijateljske snage.

Kao što su mnogi pogodili po imenu u igrici ćemo govoriti o posljednjem velikom vojnom sukobu u modernoj povijesti. Morate uložiti sve napore da ne dopustite podlom i podmuklom neprijatelju da zarobi vašu zemlju. Zaštitite od uništenja grad s civilima.

Prije nego što počnete igrati Ukraine Defence Force Tactics, morate dodijeliti bodove jačanjem tipova trupa po vašem izboru.

Zatim birate najprikladniju taktiku.

Ukupno ih je tri:

  • Kombinirano
  • Topništvo
  • Pješaštvo

U kombinaciji, vaše trupe će biti približno jednako sastavljene od pješačkih i topničkih jedinica. Ako odaberete pješaštvo, tada će većina trupa biti pješaštvo. Odabirom topništva, vaše snage će se većinom sastojati od ove vrste trupa.

U ovoj igrici izmjenjujete se s neprijateljem. Svaka jedinica ima određeni broj akcijskih bodova koji se troše na kretanje ili napad. Za akcijske bodove aktiviran je način aktivne obrane. Jedinica u ovom načinu rada napast će svakog neprijatelja koji je u zoni djelovanja tijekom njezina poteza.

Uništavanje neprijateljske jedinice daje vam korisnih resursa, koje treba prikupiti što je brže moguće. To će ojačati vaše ratnike i pomoći u popravljanju štete.

Svaka misija koja vas čeka imat će svoje zadatke. Na primjer, uništite određeni broj neprijateljskih jedinica. Ponekad se čini da je to uopće nemoguće učiniti, ali ništa nije nemoguće. Samo trebate uložiti sve moguće napore.

U redovitim intervalima, pomoć iz zraka stiže padobranom. Kada uzmete ovaj objekt, možete birati između tri različite posebne akcije.

Jedinice koje zauzimaju ključne točke dobivaju bonuse za obranu ili napad.

Osim pomoći koja se spušta padobranom ponekad odozgo stižu i iznimno neugodni predmeti. Nakon određenog vremenskog razdoblja, neprijatelj pokreće raketni napad. Prije nego što se to dogodi, sve ćelije koje su bombardirane označene su crvenom bojom. Bolje je povući svoje jedinice na sigurne položaje. To može biti teško učiniti kada su neprijateljske trupe u neposrednoj blizini i mogu iskoristiti situaciju u svoju korist.

Može se činiti da je igra vrlo teška. Ali ovdje je težina dovoljna da vas zadrži zainteresiranima i da prolaz ne postane noćna mora.

Igra izaziva ovisnost i u njoj možete neprimjetno provesti dosta vremena.

Nažalost, nije prisutan cijeli arsenal koji je trenutno dostupan APU-u. Neke vrste oružja mogle bi znatno olakšati zadatak u igri, jer su se pokazale iznimno korisnima na stvarnom bojnom polju.

Ukraine Defense Force Tactics besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na platformi Steam ili na službenoj web stranici programera. Cijena igre je simbolična, a programer će prebaciti sav prihod od prodaje za pomoć Ukrajini.

Počnite igrati odmah kako biste zaštitili Ukrajinu i cijeli civilizirani svijet od zle invazije Z-horde!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more