Oznake

Jedinstvo zapovijedanja 2

Alternativna imena:

Unity of Command 2 Drugi dio strategije na poteze. Trebat će vam računalo za igranje. Grafika je postala bolja u usporedbi s prvim dijelom, iako je zadržala karakterističan vizualni stil. Glasovna gluma i glazba, kao i prije, ne uzrokuju nikakve pritužbe, sve je u redu.

Kronološki, događaji u igrici odvijaju se tijekom Drugog svjetskog rata. U prvom dijelu igre vodili ste kampanju u istočnoj Europi. Ovaj put morate voditi savezničke snage u bitkama na europskom kontinentu.

Ako ste igrali prethodni dio, onda vam neće biti teško shvatiti kontrole. Obuka je predviđena za početnike.

Zadaci ostaju isti:

  • Osigurati pojačanje za vojsku
  • Postavite logistiku
  • Zaštiti stožer
  • Vodite napredovanje trupa

I naravno, uništite neprijateljske snage.

Igra izgleda kao društvena igra prenesena na PC i nije samo to. Kao i prvi dio, i drugi jasno kopira društvenu igru Risk, a to uopće nije loše jer je jedna od najboljih strategija na ploči. Mogućnosti u igri su impresivne. Osim izravnog vođenja neprijateljstava, postoje i drugi načini za nanošenje štete neprijatelju. Organizirajte sabotaže u pozadini i uništite ceste i logističke centre kako biste usporili napredovanje neprijateljskih jedinica.

Rijeke su prepreka, gradite mostove da ih prevladate i uništite neprijateljske prijelaze.

Pokušajte pronaći pravi položaj za svoje jedinice prije bitke. Može donijeti pobjedu kada su neprijateljske snage nadmoćne i situacija se čini bezizlaznom.

Tijekom igre, protivnici se izmjenjuju. Za brzo napredovanje vozila od velike su važnosti prometnice i logistički centri u kojima vozila mogu dopuniti zalihe goriva.

Neistraženo područje karte prekriveno je maglom rata, koristite izviđačke zrakoplove da pogledate neprijateljski teritorij. Osim toga, uz pomoć zrakoplovstva možete napasti neprijatelja ili dostaviti streljivo i gorivo za svoju vojsku.

Tijekom borbe svojim jedinicama dajete metu za napad, a zatim one razmjenjuju udarce.

Glavno središte je stožer, ako ga zarobe, rat će biti izgubljen.

Vozila oštećena tijekom bitaka moraju se poslati u bazu na obnovu.

Sudjelujte u oslobađanju Europe. Priča kampanja sadrži sve najpoznatije bitke Drugog svjetskog rata.

Možete igrati Unity of Command 2 samo kao savezničke trupe, tako da će osvajači sigurno biti poraženi.

Igra nije linearna, zaplet može imati mnogo grana koje će promijeniti sve naredne radnje. Stoga ponovno prolaženje kroz igru nije ništa manje zanimljivo od igranja po prvi put.

Za one koji žele izraditi vlastitu skriptu, programeri su osigurali praktičan uređivač zahvaljujući kojem neće trebati previše vremena.

Unity of Command 2 besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na Steam platformi ili posjetom web stranici razvojnog programera.

Instalirajte igru i razvijajte svoj talent kao zapovjednik u najvećem ratu u modernoj povijesti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more