Oznake

Rasplesti

Alternativna imena: Rasplesti

Pretty nevjerojatna igra Unravel. 02. 2016 To vrlo brzo.

Glavni lik - mačić Jarni, ali nije jednostavna mačka i pletena, a on je nemiran i znatiželjan, poput običnih kućnih ljubimaca. Izašao je iz košarice za lijepu staru gospođu, u kojoj su ležale zamršene šarene pređe, koje su za sebe odabrale crvenu - simbol ljubavi i ljubaznosti.

U priči je postavljen filozofski smisao. Jedna starija žena živjela je dugim životom sa svojim gubicima. Jarni mora proći sljedeći i vratiti izgubljene obiteljske uspomene, povezujući ih crvenom niti.

Nit je nastavak mačića, a on ga koristi za prelazak na nova područja i za interakciju s predmetima i objektima koji se nalaze na putu u različitosti. Kao alternativa zmiji - velika vrana, i ako on odluči ići noću vezati niti pređe svjetiljku za osvjetljavanje ceste. Unravel na vašem računalu u ovom trenutku ne osigurava prisutnost ruskog jezika, ali zato što je priča jasna bez riječi, to nije važno.

Zahtjevi sustava.

  • OS: 64 bit / Windows 8. 1/10
  • Sadržaj: 4 GB RAM
  • Video kartica s DX11 hardverom ili skupom komponenti DX11
  • Procesor: Intel Core 2 Duo procesor 2, 4 GHz ili AMD Athlon Phenom X2 2,8 GGts (PC): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Stacionarno računalo: Radeon HD 5750 ili GeForce 450GT i 512 Mb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more