Oznake

Neopjevani junaci

Alternativna imena: Neopjevani junaci

Neopjevani junaci online - besplatna multiplayer igranje uloga igra u fantasy stilu s jedinstvenim slikama.

Neopjevani junaci online igre čini sljedeće minimalne sistemske zahtjeve za računalo igrača

1. Spajanje na internet.

2. JavaScript sposoban browser tehnologija Flash.

3. Prisutnost na trenutnu verziju Flash Playera.

4. Prikazati rezoluciju od 1024 x 768 piksela ili više.

Game Developers ne preporučujem igrati ovu igru ​​u Internet Explorer, Opera.

Registracija neopjevani junaci u igri je vrlo brzo - vi samo trebate upisati svoju e-mail adresu te i prihvatiti sporazum upute. Daljnje smjernice na neopjevani junaci Online prijava će biti poslana na adresu elektroničke poštanskom sandučiću. Registracija neopjevani junaci nije potrebno ako imate vlastitu stranicu na društvenim mrežama kao što su Facebook i Vkontakte - možete prijaviti u igru ​​koristeći svoj račun.

Neopjevani junaci online igre ima jedinstvene grafike, koji podsjeća na stripove. Međutim, to ne isključuje činjenicu da je svijet artanga vrlo visoke kvalitete projektiran i ima široku paletu mjestima - od grada Free-Luci, u pećine i tamnice.

Kada počnete igrati igru ​​online neopjevani junaci, vaš lik može pripadati jednom od četiri klase:

• Warrior

• klerik

• Ranger

• mađioničar

Međutim, ovisi samo o vama, što vještine ćete razviti svoj karakter. Neopjevani junaci online igre ima posebnu značajku - set kartica, koje ćete uživati. To ovisi o njima svoju opremu, oružje, lik klase. Ako vam se ne sviđa nešto, uvijek možete kupiti ili dobiti bitku novu karticu i početi ponašati sasvim drugačije.

Sustav borbe je turn-based igra. Možete se boriti i na pozornici i obavljanje različitih zadataka. Štoviše, najopasniji i lukav čudovišta mogu koordinirati svoje djelovanje i mogu napasti vam cijelu grupu. Ratištima su različiti i imaju različite karakteristike, primjerice, prepreke, u smislu snage, koje daju karakter energetskog stanovišta ulaz - izlaz. Možete hodati, letjeti, skakati, napad i koristiti svoje vještine.

Kada igrate igru ​​online neopjevani junaci, onda će čekati za razne zadatke koje će dati

• Circle of Power

• Čelik Legion

Te dvije organizacije nisu svjesni čarobnjaka i ratnici respektivno. Vi ne odmah dati posao na trofej koji će biti neke jedinstvene stvar. Prvo ćete morati zaraditi određenu reputaciju. Ako radite posao za krugu moći, da vaš ugled će trpjeti Steel Legije i obrnuto.

Tvoj lik će imati posebne naočale slavu, što će ovisiti o omjeru ljudi u svijetu. Do naslovni lik, također možete dobiti više i epitete poput Velikog sajma, Zhetvoprinosyaschy ili Bezisvesny, skroman. Od naslovni lik i ovisit kao svojih mogućnosti - da uđe u klan, sudjeluju u borbama u areni.

Kada ste u neopjevani junaci igraju, a zatim pokrenuti u gospodarski sustav. Prvo, svi resursi u igri su iscrpne, a igrači ih mora nastaviti. Drugo, tržišta te će se susresti razne opcije cijene damping i druge nedostatke. Treće, možete stvoriti jedinstvena oružja i prodavati ih.

Možete stvoriti trgovački put između gradova u svijetu, kao što je trgovina s klanovima koristiti ekonomske ekspanzije i napadati druge gradove.

Igrajte neopjevani junaci uzbudljive, jer to ovisi samo o svojim akcijama i odnos prema drugim likovima, možete razviti, ali se ne ograničavaju samo na jednu granu razvoja, kao i samo uživati ​​u igri.

Sustav razvoja likova u igri - bezurovnevaya, također je u igri ne postoji sukob rasa i stranaka, a ovisi samo o vama, s kojima se borite.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more